Life

Neti Sandu, mărturisire neașteptată. Cum ar reacționa dacă ar fi concediată de la Pro TV

Neti Sandu a făcut o mărturisire neașteptată pentru fanii săi. Faimoasa astroloagă a spus cum ar reacționa dacă ar fi concediată de la Pro TV.
23.09.2022 | 10:44
Neti Sandu marturisire neasteptata Cum ar reactiona daca ar fi concediata de la Pro TV
Neti Sandu a vorbit despre temerile ei. Ce spune despre o posibilă concediere de la Protv. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu este la 64 de ani unul dintre cei mai faimoși astrologi din țară. În fiecare dimineață o vedem la Pro TV cu vești despre zodii. De curând, a vorbit despre temerile sale.

Neti Sandu, dezvăluiri despre temerile ei. Cum ar reacționa dacă ar fi concediată de la Protv

Neti Sandu a dezvăluit în cadrul unui interviu cum ar reacționa dacă i s-ar suspenda contractul de muncă. Însă, o astfel de situație nu pare a o speria pe prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu mărturisește că cel mai mult se teme pentru sănătatea sa. Își dorește să nu aibă vreodată probleme care îi pot afecta starea.

În cazul în care ar fi concediată, vedeta de la Pro TV este convinsă că lucrurile s-ar putea rezolva ușor, însă nu poate spune astfel când face referire și la sănătate.

ADVERTISEMENT

”Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi “trece”. E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

ADVERTISEMENT

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. “Beau o cafea, ce bine!”. Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu! (râde)”, a declarat Neti Sandu pentru Click!

Viața personală a lui Neti Sandu

Neti Sandu lucrează ca astrolog la Pro TV de mai bine de două decenii. Cu timpul, numele ei a căpătat notorietate, iar foarte mulți români au început să se încreadă în predicțiile ei, transmise dimineața la Știrile Protv.

ADVERTISEMENT

În plan personal, Neti Sandu este foarte discretă cu viața ei sentimentală. La un moment dat, a dezvăluit că s-a căsătorit la 24 de ani, dar a divorțat după doi ani.  De asemenea, îndrăgitul astrolog de la Protv nu are copii, deși a precizat că și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT