Life

Neti Sandu, previziuni pentru noul an. Scăpăm sau nu de pandemia de coronavirus, în 2022?

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat cum arată noul an. De asemenea, renumitul astrolog precizează dacă există șanse ca pandemia să se încheie în următoarele luni.
01.01.2022 | 10:31
Neti Sandu previziuni pentru noul an Scapam sau nu de pandemia de coronavirus in 2022
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele de la știrile Pro TV este de părere că fiecare trebuie să lucreze mai mult pentru sine, asta pentru că 2022 aduce o cale individuală marcată de repetarea cifrei „2”.

Totodată, anul ce tocmai a început ne ajută să ne vindecăm și să rezolvăm anumite aspecte. Neti Sandu mai subliniază faptul că anul acesta este unul special, deosebit, împărțit în două și guverat de planeta Jupiter.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu, detalii despre anul 2022. Astrologul ne spune dacă trece pandemia

„Eu aș zice că există o cale individuală de a ne vindeca și de a ne apăra și scăpa de lucrurile astea, care nu ne convin. Dar eu mă gândesc că așa cum am început în 2020, unde, vezi, s-a multiplicat virusul.

Nu știu dacă s-ar putea să scăpăm într-adevăr, dar eu cred în efortul ăsta individual, care e foarte important în anul care vine și în vindecarea individuală, și după aceea conlucrarea cu celălalt. Așa văd vindecarea.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă asta înseamnă că o să și scăpăm de pandemie, că ea poate să existe, dar eu să-mi trăiesc viața mea și ea să dispară uite așa. Dar eu am rezolvat pentru mine. Deci fiecare pentru el, individual, trebuie să rezolve și după aceea să facă echipă cu celălalt și cu ceilalți, ca și colectivitate”, a dezvăluit Neti Sandu pentru stirileprotv.ro.

Neti Sandu, anunț despre 2022. Dezvăluiri inedite despre următoarele luni

În altă ordine de idei, Neti Sandu mai transmite că este bine să ne concentrăm atenția spre relației cu partenerul de viață și să ne pregătim atât spiritual, cât și sufletește legat de tot ce ține de domeniul medical.

ADVERTISEMENT

Energia bună vine din primăvară și este dată de Jupiter, care le dă semnelor zodiacale curajul să încerce lucruri și activități noi, interesante. Concret, fiecare persoană are de câștigat din acest „bonus” binevenit.

„Anul va fi împărțit în două. Prima parte cu Jupiter, care aduce schimbările anuale. În prima etapă suntem cu Jupiter în zodia Peștilor. Deja a intrat.

ADVERTISEMENT

Și o să facem acolo niște răscoliri interioare, niște reacomodări cu partenerul, pentru că e un an cu mulți 2, și atunci trebuie să ne centrăm noi foarte bine și după aceea să creăm o altfel de relație cu partenerul. Doi, da?

Și după ce ne pregătim bine de tot, și spiritual și sufletește și din punct de vedere al sănătății, pentru că vor fi niște combinații acolo care pot aduce sănătate foarte bună, după aceea ar trebui să recalibrăm relația cu celălalt. 

Și, din primăvară, același Jupiter, mare benefic, va intra în zodia Berbecului și va fi o energie de început: de lume, de vremuri, să demarăm lucruri noi, să avem curajul Berbecului să începem lucruri noi și să ne resetăm. Cam astea sunt cele două direcții ale anului. Sunt două trăsături și o să mergem pe ele.

Fiecare dintre noi o să avem de câștigat din energia asta, din vibrația de acest fel a anului și ar trebui să fructificăm lucrurile bune, pentru că fiind un an cu 3 de 2, ar trebui să se amplifice lucrurile bune.

Ar trebui să ținem mine să scăpăm de câte un defect, de ceva care nu ne convine, nu ne place, nu vrem să mai existe în viața noastră, să scăpăm de ele. Și cele rele se pot amplifica și nu avem nevoie de așa ceva. Noi vrem să ducem o viață și mai bună”, a mai spus Neti Sandu.

ADVERTISEMENT