Life

Horoscop Neti Sandu. Previziuni pentru 2022: “Jupiter se mută în zodia Peştilor”

Neti Sandu, renumitul astrolog al știrilor Pro TV, a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile detaliate pentru anul următor pentru toate cele 12 zodii.
11.12.2021 | 09:45
Horoscop Neti Sandu Previziuni pentru 2022 Jupiter se muta in zodia Pestilor
ADVERTISEMENT

Jupiter se mută în zodia Pești, anunță cititorul în stele. Și asta nu este singura schimbare de care avem parte din ianuarie încolo. Multe lucruri bune și frumoase se pot întâmpla.

De asemenea, Neti Sandu mai anunță că semnele zodiacale lucrează din plin și se deschid noi drumuri, dovadă că reușesc să lucreze la un alt destin, complet diferit de cel de până acum.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu, previziuni astrale pentru anul 2022. Ce ne rezervă astrele

„Se mai pot întâmpla și lucruri bune, pentru că se mai grupează și în mod favorabil. Sunt zile în care toate sunt puse cu mâna și, într-o clipă ca asta poți să rezolvi foarte multe lucruri și să dai uitării toate supărările, nereușitele și blocajele.

Sunt niște punți care se fac, dar cu cât lucrezi mai mult cu tine și faci exerciții de interiorizare, cu atât mai mult simți când vine un astfel de moment. Într-o astfel de zi, dacă noi creăm alte trasee, ne facem alt destin.

ADVERTISEMENT

E foarte greu să te ții de asta, să duci totul către pozitiv, să nu aluneci spre negativ. Asta e constatarea mea. 

O să fie un an delicat pentru că, pe de-o parte Jupiter se mută în zodia Peștilor și, într-adevăr, ne dă o hipersensibilitate și o tendință de a cultiva foarte mult și frumosul, și interiorul, spiritualul, emoționalul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, rămânem cu Saturn în Vărsător care ne cam taie aripile. Poate că faptul că Jupiter ajunge și în Berbec să ne dea impulsul de a începe, în forță, lucruri noi, de a o lua de la început, cu dreptul”, a dezvăluit Neti Sandu pentru tvmania.ro.

Astrologul de la Pro TV a scos la iveală și care sunt zodiile favorizate în anul ce vine. Ele sunt marcate de Planeta Jupiter care reprezintă Marele Benefic al Zodiacului.

ADVERTISEMENT

Concret, Jupiter este o planetă care vine o dată la 12 ani într-un nativ, de aici și schimbările absolut necesare legat de partea profesională și cea personală.

Al treilea patron al Peștilor și cea mai importantă plantetă, Jupiter este bancherul întregului horoscop. Așadar, o dată la 12 ani se dă un fel de examen și se face un check-in.

Vibrația numerologică a anului 2022, conform astrologului Neti Sandu

Păstrând aceeași notă, Ntei Sandu a vorbit și despre vibrația numerologică a anului următor. Potrivit astrologului este vorba de o multiplicare. Cifra 2 poate fi bună de pereche și stă în natura zodiei Taur.

„După aceea, mai avem încă un 2 – asta înseamnă că lucrurile care se pot face anul viitor se pot dubla – dar trebuie să ținem cont că și în bine, și în rău pentru că Jupiter și Mercur vor retrograda.

Nu trebuie să uităm că noi începem anul, luna ianuarie, cu Mercur și Venus retrograde – 2 indicatori financiari, dar și de natură emoțională și de comunicare – e ca un început de an cu frâna de mână trasă și noi trebuie să facem efort să perfectăm comunicarea cu celălalt.

Dacă o luăm simplu, că e un an de natura lui 2, atunci înțelegem că trebuie să învățăm să trăim cu celălalt, să-i lăsăm loc și celuilalt, să nu-l sufocăm. Pe de altă parte, pentru că sunt 222 – aflăm că putem rezolva în colectivitate, trebuie să învățăm să colaborăm în masă.

Într-un fel ni se spune că puterea e la noi, pe de altă parte, noi trebuie să învățăm să facem corp comun”, a mai adăugat Neti Sandu, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT