Carousel hot news

Neţoiu s-a îmbolnăvit brusc la închisoare! Vezi de ce boală cumplită suferă

Gigi Neţoiu s-a văitat în ultima vreme celor care l-au vizitat la penitenciar că nu se simte foarte bine. A făcut către şefii închisorii o solicitare de transfer la un spital penitenciar, iar...
Autor: Răzvan Scarlat | 15.05.2014 | 09:10
Neţoiu s-a îmbolnăvit brusc la închisoare! Vezi de ce boală cumplită suferă

Gigi Neţoiu s-a văitat în ultima vreme celor care l-au vizitat la penitenciar că nu se simte foarte bine. A făcut către şefii închisorii o solicitare de transfer la un spital penitenciar, iar cel mai apropiat de Craiova este cel din Jilava. Astfel, în urmă cu două zile, omul de afaceri a fost transferat în mare taină, anunţă spynews.ro. Angajaţi ai instituţiei au confirmat faptul că Neţoiu se afla în custodia lor acum, însă nu s-au putut pronunţa în privinţa diagnosticului. “Deţinutul Gheorghe Neţoiu s-a internat în urmă cu două zile. I se fac investigaţii medicale pentru a se stabili un diagnostic”, a declarat comisar Daniela Popescu, purtătorul de cuvînt al Spitalului Penitenciar Jilava.

Surse din cadrul închisorii susţin că Neţoiu a ajuns la Jilava pe motiv că s-a îmbolnăvit brusc de hepatită. Gigi Neţoiu s-a întîlnit, în spitalului penitenciarului, cu un coleg de suferinţă din acelaşi dosar. Jean Pădureanu se află şi el internat încă de cînd a primit pedeapsa.  “Starea de sănătate a lui Jean Pădureanu este stabilă. Nici nu s-a ameliorat, nici nu s-a agravat“, a mai declarat purtătorul de cuvînt Daniela Popescu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!