Neuer, la un pas să rateze Cupa Mondială din cauza accidentărilor! Tratament inedit pentru portarul german

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Cele mai citite
14/02/2018, 11:37
Neuer, la un pas să rateze Cupa Mondială din cauza accidentărilor! Tratament inedit pentru portarul german

Internaţionalul german în vârstă de 31 de ani a suferit în septembrie 2017 o a treia fractură la acelaşi metatarsian şi ar putea rata participarea la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Nemţii încearcă toate metodele pentru a-l avea pe Manuel Neuer în încercarea de a-şi păstra titlul mondial şi l-au supus pe portarul aflat în acest moment în Thailanda la un tratament revoluţionar cu propriul sânge.

Neuer a fost operat de trei ori la acelaşi metatarsian

Lui Manuel Neuer i se vor lua câţiva mililitri de sânge şi acesta va fi centrifugat până la separarea componentelor sale. Iar apoi, cu ajutorul unei seringi, în zona lezată i se vor injecta numai plasma şi trombocitele.

”Nu vom grăbi sub nicio formă recuperarea, oricât de mult ar dura. Altfel, totul ar putea fi degeaba şi ar însemna ca Neuer s-o ia de la capăt”, a declarat Thomas Kroth, impresarul lui Manuel Neuer. Portarul a fost operat de trei ori la acelaşi metatarsian.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.