Neuer, la un pas să rateze Cupa Mondială din cauza accidentărilor! Tratament inedit pentru portarul german

manuel neuer, accidentari, tratament, bayern, cm 2018

Portarul Manuel Neuer este chinuit de accidentări şi are şanse minime să mai joace în acest sezon pentru Bayern Munchen.

Internaţionalul german în vârstă de 31 de ani a suferit în septembrie 2017 o a treia fractură la acelaşi metatarsian şi ar putea rata participarea la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Nemţii încearcă toate metodele pentru a-l avea pe Manuel Neuer în încercarea de a-şi păstra titlul mondial şi l-au supus pe portarul aflat în acest moment în Thailanda la un tratament revoluţionar cu propriul sânge.

Neuer a fost operat de trei ori la acelaşi metatarsian

Lui Manuel Neuer i se vor lua câţiva mililitri de sânge şi acesta va fi centrifugat până la separarea componentelor sale. Iar apoi, cu ajutorul unei seringi, în zona lezată i se vor injecta numai plasma şi trombocitele.

”Nu vom grăbi sub nicio formă recuperarea, oricât de mult ar dura. Altfel, totul ar putea fi degeaba şi ar însemna ca Neuer s-o ia de la capăt”, a declarat Thomas Kroth, impresarul lui Manuel Neuer. Portarul a fost operat de trei ori la acelaşi metatarsian.