Neuer nu renunţă! Care sunt obiectivele portarului german pentru acest final de sezon

Vicentiu Dinescu   
in Cele mai citite
13/03/2018, 16:50
Neuer nu renunţă! Care sunt obiectivele portarului german pentru acest final de sezon

Portarul lui Bayern Munchen a fost anunţat că opraţia a decurs bine şi va putea reveni la pregătiri în luna ianuarie. Data scandentă a trecut, iar internaţionalul german a primit un nou termen, luna aprilie. Cu toate acestea, nu se ştie dacă el va mai apăra în acest sezon şi dacă Joachim Low îl va convoca pentru Cupa Mondială.

”Recuperarea merge bine, dar nu pot spune exact când voi putea juca din nou. Alerg pe bandă, merg câte cinci kilometri, săptămânile viitoare sper să pot mai mult. Am câteva obiective de îndeplinit cu Bayern, însă principalul ţel este participarea la Cupa Mondială. Sper să fac parte din echipa naţională, ar fi un vis împlinit”, a declarat Neuer.

Medicul lui Neuer crede că portarul va fi apt pentru finala Champions League

Oficialii clubului Bayern sunt încrezători în revenirea lui Manuel Neuer. ”Sperăm să fie pe teren în aprilie”, a anunţat antrenorul Jupp Heynckes. ”E în formă bună şi mental este la fel de bine, suntem optimişti, o să joace din nou pentru Bayern în acest sezon şi o să fie la Cupa Mondială”, a spus preşedintele bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge.

Însă, medicul Oliver Schmidtlein nu este la fel de optimist: ”Nu e realist să spunem că va reveni în sferturile Champions League din aprilie. Poate va fi gata pentru finală, dacă Bayern se va califica”.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, meci întrerupt de ploaie! Românca joacă din nou de două ori într-o zi!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×