Neuer trage un semnal de alarmă! “Încă o accidentare şi cariera mea e în pericol”

Razvan Nicolae   
in Cele mai citite
24/03/2018, 19:51
Neuer trage un semnal de alarmă! “Încă o accidentare şi cariera mea e în pericol”

Manuel Neuer este aproape să revină pe gazon după accidentarea suferită în septembrie anul trecut. Atunci, portarul lui Bayern Munchen a suferit o fractură a unui os metatarsian, la piciorul stâng, acesta suferind şi o intervenţie chirurgicală. Internaţionalul german a vorbit despre problemele medicale.

“Dacă totul va decurge cum trebuie, într-o săptămână voi reveni pe teren la antrenamente. Este important pentru mine să am meciuri în picioare pentru a merge la Campionatul Mondial din 2018. Acum este important să nu mai sufăr vreo accidentare la piciorul stâng, altfel cariera mea ar putea să fie în pericol”, a declarat Manuel Neuer.

Neuer, 39 de meciuri pierdute la Bayern Munchen

În locul lui Manuel Neuer, în poarta echipei naţionale a Germaniei a intrat Marc-Andre ter Stegen. Portarul de 31 de ani a absentat, în total, până în prezent, la 39 de partide din acest sezon ale lui Bayern Munchen.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×