Life

Cum arată nevasta lui Ernest. Prezentatorul, destăinuiri în premieră despre ochii din umbra sa

Ernest a vorbit despre nevasta sa, Adriana, și despre familia pe care o formează timp de mai bine de 9 ani. Cine este femeia care se află în spatele prezentatorului de succes?
16.11.2021 | 15:39
Cum arata nevasta lui Ernest Prezentatorul destainuiri in premiera despre ochii din umbra sa
Ernest a vorbit în platoul știrilor Kanal D despre talentul neștiut pe care îl are nevasta sa
ADVERTISEMENT

Nevasta lui Ernest, o tânără pe nume Adriana, a pus ochii pe fostul concurent de la Big Brother în urmă cu 18 ani. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani, însă nunta au făcut-o acum 8.

Ernest are și un băiețel în vârstă de 8 ani cu Adriana, pe care cei doi l-au botezat Alexandru Leon. Prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră” a vorbit despre familia lui, care se pregătește din plin de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Realizatorul tv a făcut câteva confesiuni în premieră despre cum își va petrece Crăciunul cu cei dragi, în cadrul buletinului de știri de la Kanal D.

Adriana, nevasta lui Ernest, o adevărată artistă

Soția lui Ernest este o adevărată artistă. Puțini știu că acesteia îi place să creeze tot felul de obiecte decorative, iar cele mai noi au ca tematică sărbătoarea de care ne vom bucura cu toții pe 25 decembrie.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a dus în platoul știrilor de la Kanal D o parte dintre decorațiunile de Crăciun făcute de soția lui, de care este extrem de mândru.

„Soția mea este foarte talentată și creativă. Ea realizează și produse cosmetice în casă. Că tot se apropie sărbătorile, vă prezint ultimele ei creații în materie de decorațiuni”, a povestit Ernest la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Adriana nu face singură aceste obiecte decorative. Un ajutor de nădejde este și fiul celor doi, Alex. „Există inclusiv instalații de iluminat. Este o artă și mă mândresc cu asta. Contribuția mea a fost una mică, în principal pentru că timpul nu-mi permite.

Nu aș avea răbdarea să stau ore în șir să realizezi o bijuterie de genul acesta”, a spus Ernest.

ADVERTISEMENT

„Și fiul meu a moștenit treaba asta cu creativitatea”

„Și fiul meu a moștenit treaba asta cu creativitatea. E prea mic să mânuiască un pistol de lipit, dar ajută și el. Îmi dă de înțeles că este foarte creativ”, a completat Ernest.

Prezentatorul spune că, de Crăciun, casa lui este un adevărat muzeu. Ernest susține că de multe ori casa i se pare prea încărcată, iar aici poartă niște discuții în contradictoriu cu soția lui.

Cu toate acestea, bărbatul spune că se bucură să vadă în casa lui lucruri făcute de oamenii dragi, iar atunci supărarea îi trece repede și nu mai ține cont că nu mai are loc unde să arunce un ac.

ADVERTISEMENT