Life

Nevasta lui Adi Minune, mărturisiri tulburătoare despre atacul vascular suferit recent: „Nu mai puteam să respir”

Nevasta lui Adi Minune a vorbit despre cumpăna prin care a trecut în urmă cu două săptămâni, care a speriat familia.
01.09.2021 | 16:24
Nevasta lui Adi Minune marturisiri tulburatoare despre atacul vascular suferit recent Nu mai puteam sa respir
ADVERTISEMENT

Cati și Adi Minune au vorbit la Teo Show despre momentele dificile prin care au fost nevoiți să treacă. Cântărețul de muzică de petrecere a spus că s-a gândit că o va pierde pe soția lui, iar atacul vascular prin care aceasta a trecut în noaptea de 11 spre 12 august le-a deschis tuturor ochii.

Cati a suferit un atac vascular în timpul somnului. S-a trezit dimineața cu fața amorțită și a sunat la Salvare. Fiica ei, Adriana tocmai ce plecase de acasă cu o oră înainte ca mama ei să se trezească.

ADVERTISEMENT

Nici manelistul nu era acasă, iar când a aflat ce a pățit nevasta lui, care a ajuns de urgență la spital, s-a panicat extrem de tare. Minune a trecut prin cele mai dificile momente din viața lui și era chiar mai speriat decât nevasta lui.

Nevasta lui Adi Minune a trecut printr-un atac vascular

„Cred că mai tare l-a șocat pe el decât pe mine. am făcut atacul vascular în somn, în timp ce dormeam. Până dimineața mi-am revenit.

ADVERTISEMENT

M-am trezit din somn și simțeam că mi se strânge fața. Nu mai puteam să respir bine pe partea stângă. Cu o oră înainte plecase fetița mea din casă, Adriana”, a mărturisit Cati la Kanal D.

Cântărețul a intervenit și a spus că această experiență neplăcută i-a făcut pe toți cei din familie să fie mai conștienți că viața se poate termina oricând.

ADVERTISEMENT
adi minune
Familia Minune, reunită în platoul Teo Show, printre lacrimi de emoție. Foto: Kanal D

„În viață nu poate fi numai bine”

„În viață nu poate fi numai bine. În felul ăsta, Dumnezeu ne-a adus cu picioarele pe pământ. Să ne iubim mai mult, să fim mai apropiați. Nu știi cât trăiești. Nu scrie pe Google lucrul ăsta”, a spus Adrian Minune.

Cati a avut parte de o surpriză neașteptată în direct. Copiii ei i-au făcut o surpriză la care nu se aștepta. Cei trei copii au venit pentru ea în emisiune alături de partenerii lor de viață.

ADVERTISEMENT

În acel moment, atât Cati cât și Adi Minune au început să verse lacrimi de emoție. Copiii artistului i-au promis mamei lor în direct că nu o vor mai supăra cu nimic, iar femeia nu își putea ascunde emoțiile ștergându-și ochii bucuroasă că îi poate avea alături pe cei dragi sufletului ei.

 

ADVERTISEMENT