Life

Nevasta lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România, prima apariție după despărțire. Ce a observat toată lumea la Alexandra

Alexandra, soția lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România a reapărut după despărțirea scandaloasă de fostul fotbalist.
11.10.2021 | 14:56
Nevasta lui Sebi Chitosca de la Survivor Romania prima aparitie dupa despartire Ce a observat toata lumea la Alexandra
Soția lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România nu mai poartă numele fotbalistului
ADVERTISEMENT

Alexandra, soția lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România, a apărut din nou în mediul online după ce și-a suspendat pentru o perioadă contul de Instagram.

Frumoasa șatenă apare zâmbitoare în cele mai noi fotografii. Oamenii au remarcat două lucruri la profilul ei.

ADVERTISEMENT

În primul rând, nu mai există pe pagină nicio imagine în care să fie alături de Sebastian și este lesne de înțeles, având în vedere că relația lor s-a rupt.

Soția lui Sebi Chitoșcă a reapărut în mediul online renunțând la numele fotbalistului

În al doilea rând, tânăra și-a schimbat și numele, deși în acte este trecută în continuare sub numele Chitoșcă. Partenera lui Sebi este de acum în mediul online cu numele de fată, și anume Tudor.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de Sebi a creat o undă de șoc în rândul fanilor Survivor România. Alexandra a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, iar acesta nu are voie să se apropie de locuința în care până nu demult cei doi stăteau împreună în Germania.

Oamenii sunt alături de ea. Pe contul ei de Instagram lumea a început să scrie că înțelege perfect prin ce trece și că trebuie să țină capul sus orice ar fi.

ADVERTISEMENT

„Felicitări pentru curajul de a lua această decizie! Eu am trecut printr-o căsnicie care nu mai avea niciun viitor. Te înțeleg perfect. Dacă este adevărat că te bătea cu atât mai bine că ai luat această decizie!

Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit… Să nu pui la suflet răutățile din online. E plină lumea de frustrați care cred ei că știu ce e mai bine pentru alții”, i-a scris cineva pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

O despărțire neașteptată

Sebastian a recunoscut despărțirea de Alexandra după ce mulți au observat că aceștia nu mai apar deloc împreună. Tânărul a povestit cu lacrimi în ochi în cadrul unei emisiuni de televiziune că nu se mai poate repara nimic între el și soția lui.

Sebi a mărturisit că una dintre cauzele care au dus la ruptură a fost dependența lui de social media. De asemenea, petrecea mult timp și cu jocurile pe calculator. Ex-fotbalistul a spus că a încercat să se schimbe pentru ea, însă nu a reușit să o convingă în cele din urmă.

De aici s-a ajuns la numeroase certuri între cei doi, Sebi devenind la un moment dat agresiv verbal cu ea.

 

ADVERTISEMENT