Life

Neversea 2024, program complet. Artiști, reguli de acces și prețuri

Tot ce trebuie să știi despre Neversea! Ediția din 2024 de apropie cu pași repezi! Află care este programul complet, dar și cum obții brățara de festival, necesară pentru acces.
04.07.2024 | 20:39
Neversea 2024 program complet Artisti reguli de acces si preturi
Neversea 2024, program complet. Artiști, reguli de acces și prețuri. Foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Neversea 2024! Află toată informațiile esențiale pentru festivalul din Constanța. Fii la curent cu programul complet al evenimentului, dar și cu regulile de acces.

Neversea 2024, program complet. Artiști, reguli de acces și prețuri

Festivalul Neversea 2024 este printre cele mai anticipate evenimente ale acestui an. Între 4 și 7 iulie, românii sunt invitați să se distreze din plin pe malul Mării Negre. Descoperă artiștii care vor încinge atmosfera, în ediția șase a festivalului Neversea.

ADVERTISEMENT

Neversea 2024 se anunță a fi o experiență cu adevărat spectaculoasă, având în lineup peste 100 de artiști de top din întreaga lume. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Festivalul va acoperi o suprafață impresionantă de 110.000 de metri pătrați și va găzdui patru scene principale: Mainstage, The Ark, Oasis Carnaval și Daydreaming.

ADVERTISEMENT

Regulile de acces pentru Neversea 2024. Cum obții brățara de festival

Cei care au achiziționat deja abonamente pentru Neversea 2024 trebuie să completeze, din timp, procesul de check-in online. Se poate face și la fața locului, dar te va costa 25 de euro.

Dacă nu ai check-in-ul făcut, nu primești brățara de acces la festival. Pentru check-in, este necesar să ai un abonament sau un bilet de o zi, însoțit de un cod de bare valid și cartea de identitate.

ADVERTISEMENT

Accesul în fiecare zi de festival începe de la ora 16:00. Există trei puncte de acces: strada Lebedei, plaja Modern sau strada Mircea cel Bătrân, lângă Hotel Continental.

Minorii sub 18 ani trebuie să prezinte un document de acord parental pentru participarea la festival. Persoanele sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte la preluarea brățării și la intrarea în festival.

ADVERTISEMENT

Ultimele bilete disponibile pentru Neversea 2024. Care sunt prețurile

Ultimele bilete disponibile pentru festival pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, la prețuri care încep de la 400 de lei pentru prima și ultima zi. Pentru vineri și sâmbătă, tarifele ajung la 515 lei.

Tinerii sub 25 de ani pot achiziționa un abonament general pentru cele patru zile cu suma de 574 de lei, în timp ce pentru restul participanților prețul este de 922 de lei.

Constănțenii pot profita de tarife speciale: 458 de lei pentru cei sub 25 de ani și 516 lei pentru ceilalți locuitori. În același timp, locuitorii din București au și ei o ofertă specială, cu un abonament general la 574 lei sau două abonamente la 1.032 lei.

ADVERTISEMENT