Video. Philadelphia Eagles a câştigat în premieră în Super Bowl! Tom Brady, marele învins

Razvan Nicolae   
in Sporturi
05/02/2018, 07:57
Video. Philadelphia Eagles a câştigat în premieră în Super Bowl! Tom Brady, marele învins

UPDATE, ora 07:40 / ”Vulturii” au câştigat pentru prima dată în istorie trofeul ”Vince Lombardi”, după ce au trecut de New England Patriots cu scorul de 41-33. Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat quarterback-ul Nick Foles, care începuse sezonul ca rezerva lui Carson Wentz, dar care a beneficiat de accidentarea acestuia în luna decembrie.


New England Patriots – Philadelphia Eagles LIVE STREAM Super Bowl. New England Patriots este în a zecea finală de Super Bowl din întreaga istorie şi a treia în ultimii trei ani. “Patrioţii” au câştigat trofeul “Vince Lombardi”, dedicat campioanei NFL, în sezonul trecut, iar Tom Brady, quaterback-ul echipei, este la al 8-lea Super Bowl din carieră.

New England Patriots – Philadelphia Eagles LIVE STREAM Super Bowl. De cealaltă parte, Philadelphia Eagles este la a treia finală. “Vulturii” nu au reuşit să câştige încă trofeul, iar în urmă cu 13 ani au fost învinşi chiar de adversara pe care o vor întâlni luni noapte.

New England Patriots – Philadelphia Eagles LIVE STREAM Super Bowl. “Patrioţii”, favoriţi la pariuri

New England Patriots – Philadelphia Eagles LIVE STREAM Super Bowl. Dacă “patrioţii” vor câştiga Super Bowl-ul de luni noapte îi vor egala pe cei de la Pittsburgh Steelers, care au triumfat de şase ori în finala NFL. Casele de pariuri o vâd pe New England Patriots ca mare favorită.

New England Patriots – Philadelphia Eagles LIVE STREAM Super Bowl. Victoria “patrioţilor” are o cotă de 1,50, în timp ce un succes al celor de la Philadelphia Eagles poate dubla suma mizată, aceştia având o cotă de 2,70. Bătălia cea mare se dă la nivelul de marketing, 30 de secunde de publicitate în pauza Super Bowl-ului costă peste cinci milioane de dolari.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.