Fotbal international

New York City – DC United 0-0. Mitriță a fost egalul lui Rooney. Cum s-a descurcat românul

11.03.2019 | 00:03
New York City  DC United 00 Mitrita a fost egalul lui Rooney Cum sa descurcat romanul

UPDATE / New York City și DC United au remizat alb în etapa cu numărul 2 din MLS. Alexandru Mitriță a fost integralist la gazde, la fel ca Wayne Rooney în tabăra oaspeților. Chiar dacă a avut câteva acțiuni periculoase în banda stângă, inclusiv două șuturi spre poartă, Mitriță nu a impresionat. În următoarea rundă, Mitriță se va duela cu mexicanul Carlos Vela, care evoluează la Los Angeles FC. 

Meciul New York City – DC United se joacă duminică, 10 martie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul celei de-a doua etape a Conferinței Estice din Major League Soccer, campionatul profesionist al primei divizii din SUA. Este un meci în care fostul jucător al Craiovei, Alexandru Mitriță va apărea pentru prima dată într-un meci oficial în fața propriilor suporteri și nu într-un meci oarecare, ci în fața echipei la care vedeta este golgeterul all time al Manchester United, Wayne Rooney.

New York City – DC United Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida New York City – DC United are loc duminică, 10 martie, de la ora 21:00, pe stadionul Yankee și contează pentru runda a 2-a a Conferinței de Est din Major League Soccer. Jocul nu este transmis în direct în România pe nici un post de televiziune și din acest motiv singura opțiune pe care o aveți dacă doriți să îl vedeți pe Mitriță, anunțat titular, dar și pe Rooney, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări confruntara în format LIVE VIDEO.

Fiind la început de sezon nu surprinde faptul că antrenorii celor două echipe pot avea la distribuție cele mai bune distribuții. În prima etapă DC United a obținut un rezultat excelent în fața propriilor fani, reușind să învingă cu 2-0 chiar echipa campioană a ultimului sezon, Atlanta United, prin golurile lui Arriola și Acosta. Nici New York City, una dintre surorile din întreaga lume a lui Manchester City, nu a pornit rău, egalul de 2-2, pe terenul puternicei Orlando City fiind bun, chiar dacă rămâne regretul că Mitriță și compania a avut 2-0 la pauză, românul pasând decisiv lui Ring, în minutul 45 la golul doi.

New York City - DC United. În primul meci Mitriță a dat o pasă de gol
New York City – DC United. În primul meci Mitriță a dat o pasă de gol

Mitriță a dat deja o pasă de gol în primul meci

Ambele echipe au ca obiectiv pentru acest sezon minim intrarea în play-off și au argumente suficiente pentru a ajunge acolo. Cota la victorie pentru New York City este de 1,95, iar cea a oaspeților 3,70, semn că se anunță o partidă destul de echilibrată, în care pot marca ambele echipe. Oricum, estimările specialiștilor din fotbalul din SUA sunt că se vor înscrie minim două goluri în acest meci.

Alexandru Mitriță este deja socotit un mare câștig pentru New York City. Americanii au plătit pe el o sumă mare, 7,5 milioane de dolari, iar românul încă de la primele apariții în tricoul bleu, asemănător fraților din Premier League, a entuziasmat prin execuțiile sale, misiunea sa, de a-l face uitat pe celebrul atacant spaniol David Villa, fiind una destul de grea.