Fotbal international

New York City – Montreal Impact 0-0 Video în MLS. Echipa lui Mitriță rămâne fără victorie în noul sezon

06.04.2019 | 22:04
New York City  Montreal Impact 00 Video in MLS Echipa lui Mitrita ramane fara victorie in noul sezon

UPDATE / New York City rămâne fără victorie după primele cinci etape din MLS, de această dată remizând cu Montreal Impact, scor 0-0. Mitriță a fost integralist la gazde, având o șansă mare de gol în minutul 7.

Impact de Montréal vs New York City FC

Impact de Montréal vs New York City FC

Gepostet von Impact de Montréal Stream am Samstag, 6. April 2019

UPDATE, ora 20:00 / A început meciul New York City FC – Montreal Impact. Alexandru Mitriţă este titular la gazde

Meciul New York City – Montreal Impacts are loc sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul celei de-a cincea etape din campionatul nord-american, conferința de Est. După primele patru runde New York City, sora de peste Ocean a mult mai celebrei Manchester City, având și aceleași culori de echipament, se află pe penultimul loc, având doar trei puncte și nereușind încă nici o victorie.

New York City – Montreal Impacts Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida New York City – Montreal Impacts se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Yankee Stadium și contează pentru a cincea etapă din conferința de Est a MLS. Cotată drept una dintre posibilele candidate în acest sezon cel puțin la accederea în play-off, echipa la care s-a transferat în această vară internaționalul român Alexandru Mitriță, pentru suma de 7,5 milioane dolari, a dezamăgit până în prezent, având trei egaluri și etapa trecută fiind executată fără drept de apel la Toronto, cu scorul de 4-0. Jocul nu este televizat de nici un post din România. Vă rămâne soluția de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Până în această vară New York City s-a bazat foarte mult pe golurile atacantului spaniol David Villa. Dar acesta a plecat și în loc a fost adus Alex Mitriță, jucător care însă niciodată nu are profilul ibericului și, în cosencință, nu are cum să marcheze goluri pe bandă rulantă. În acest moment este vizibilă lipsa la New York City a unui atacant de gura porții, pentru că oameni de creație există, în primul rând Mitriță.

New York City - Montreal Impacts. Fostul craiovean are un singur gol marcat în patru etape
New York City – Montreal Impacts. Fostul craiovean are un singur gol marcat în patru etape

Oaspeții vin după o înfrângere zdrobitoare la Kansas

Echipa a marcat doar patru goluri, două Alexander Ring și căte unul Ebenzeer Ofori și Alex Mitriță și antrenorul Domenec Torrent va avea serioase probleme în absența omului care să fie acolo, în șase metri, pentru a concretiza. Montreal Impacts pare tipul de echipă care poate reprezenta victima perfectă în acest moment, mai ales că vine după o bătaie soră cu moartea suferită la Kansas, unde a pierdut cu un scor rar întâlnit în liga americană: 1-7.

De la oaspeți va lipsi cel mai bun jucător ofensiv, Piatti, accidentat, ceea ce ar trebui să însemne mai puțin pericol la poarta new-yorkezilor. Suporterii îl plac pe Mitriță, toată lumea e de acord că e un jucător cu calități certe, însă faptul că au văzut în el urmașul lui David Villa este o povară pentru român, el fiind analizat mai mereu numai în raport cu cifrele avute de David Villa. La casele de pariuri se merge pe prima victorie pentru New York City, cotă 1,70, față de 4,80, cât are Montreal Impacts.