Simona Halep

New York Times, după ce Halep a distrus-o pe Venus Williams: “Precizie chirurgicală”

19.01.2019 | 13:21
New York Times dupa ce Halep a distruso pe Venus Williams Precizie chirurgicala

New York Times nu a trecut cu vederea partida de la Australian Open în care Simona Halep a distrus-o pe Venus Williams. Americanca n-a avut nicio șansă în fața liderului mondial care a condus ostilitățile pe toată durata partidei. 6-2, 6-3 a fost rezultatul final al întâlnirii din turul 3 de la Melbourne. Halep a avansat în optimile competiției, acolo unde va juca împotriva Serenei Williams.

„Răsplata pentru jucătoarea de 27 de ani care s-a impus anul trecut la Roland Garros este reprezentată de faptul că va juca împotriva Serenei, probabil cel mai tare adversar pe care putea să îl aibă la doar al 4-lea meci în turneu. Venind la Australian Open după ce a reușit în sfârșit să-și adjudece un turneu de Grand Slam, dar și după o serie de 5 partide fără victorie, și, mai ales fără antrenor, Halep a fost nevoită să lupte din greu în primele două jocuri, ambele încheiate în urma a trei seturi”, au scris cei de la New York Times.

New York Times, după ce Halep a distrus-o pe Venus Williams. New York Times
New York Times a scris despre victoria Simonei Halep în fața americancei Venus Williams

New York Times, după ce Halep a distrus-o pe Venus Williams

”A început pozitiv împotriva lui Venus Williams, a jucat puternic și a reușit să-i ia două breakuri adversarei în primul act. Venus a stat mai bine în teren în setul 2, a urmat un primăvăratic schimb de breakuri, dar Halep a rupt jocul la 4-2 și a reușit conversia primei mingi de meci cu o lovitură câștigătoare lansată pe fundul terenului” au mai scris cei de la New York Post despre felul în care Simona Halep și-a croit drum către optimile competiției de la Melbourne.

Simona Halep joacă acum împotriva Serenei Williams. Va fi pentru a 10-a oară când cele două se întâlnesc. Americanca a înregistrat nu mai puțin de 8 victorii în fața liderului mondial care a reușit să o bată o singură dată.

  • 2014 este anul în care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams