Premier League

Newcastle-Chelsea 1-2 în etapa a 3-a din Premier League. Victorie cu noroc pentru londonezi

26.08.2018 | 19:50
NewcastleChelsea 12 in etapa a 3a din Premier League Victorie cu noroc pentru londonezi

Newcastle și Chelsea s-au duelat în etapa a 3-a din Premier League. După primele două runde din actualul sezon, Newcastle avea un singur punct, în timp ce londonezii veneau după două victorii consecutive și doreau să o obțină și pe cea de-a 3-a. Newcastle – Chelsea s-a terminat 1-2. Eden Hazard a deschis scorul din penalty, Joselu a egalat pentru Newcastle, iar Yedlin a marcat în propria poartă și a adus victoria londonezilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE 19.50 / Fluier final! Newcastle – Chelsea 1-2.


UPDATE 19.48 / Yedlin marchează în propria poartă. Newcastle – Chelsea e 1-2.


UPDATE 19.40 / Newcastle a egalat prin Joselu.


UPDATE 19.30 / Penalty pentru Chelsea! Eden Hazard execută și înscrie pentru 1-0.


UPDATE 18.45 / Newcastle – Chelsea 0-0 la pauză.


UPDATE 18.00 / Echipele de start:

Newcastle: Dubravka – Yedlin, Fernandez, Schar, Clark, Dummett – Murphy, Sung-yueng, Diame, Ritchie – Rondon.

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso – Kante, Jorginho, Kovacic – Pedro, Morata, Hazard.


Gazdele sunt în căutarea primei victorii din acest sezon, după ce au pierdut în runda inaugurală în fața celor de la Tottenham, apoi au remizat cu Cardiff, scor 0-0, meci în care nu s-au putut baza pe Kenedy și Isaac Hayden. De partea cealaltă, Chelsea are 2 victorii în 2 meciuri în Premier League și vine cu un moral bun după ce în runda trecută a învins pe Arsenal cu scorul de 3-2. Statistice sunt favorabile pentru Newcastle, care a câștigat ultimele 5 partide disputate pe teren propriu împotriva lui Chelsea în Premier League.

Newcastle – Chelsea Live Video pe Telekom Sport 3

Newcastle – Chelsea, meci contând pentru etapa a 3-a din Premier League, va fi transmis live de postul de televiziune Telekom Sport 3. De la ora 18.00, Telekom Sport 3 va intra în direct pentru a transmite partida dintre cele două echipe. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci. Până în acest moment, Joselu a înscris singurul gol pentru Newcastle în acest sezon, în partida disputată împotriva celor de la Tottenham. În tabăra lui Chelsea, N’Golo Kante s-a adaptat repede la noul rol mult mai ofensiv, fiind ajutat foarte mult de noul său coleg din linia de mijloc, Jorginho.

Echipele probabile Newcastle – Chelsea. Ce probleme au Benitez și Sarri

Rondon ar putea avea șansa de a juca titular pentru Newcastle în locul lui Joselu, în timp ce Kenedy nu are dreptul de a juca împotriva echipei la care a crescut și ar putea fi înlocuit de Christian Atsu sau de Jacob Murphy. Maurizio Sarri l-ar putea titulariza la Chelsea pe Eden Hazard, ceea ce ar însemna că Willian sau Pedro nu vor figura în primul 11.

Echipele probabile:

Newcastle: Dubravka, Manquillo, Lascelles, Clark, Dummett, Ritchie, Shelvey, Diame, Murphy, Perez, Rondon.

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Barkley, Pedro, Morata, Hazard.

Newcastle – Chelsea, etapa a 3-a Premier League, cote și ponturi la pariuri

În mod normal, Chelsea va fi un adversar extrem de dificil pentru Newcastle, iar londonezii ar trebui să se impună fără probleme în partida de duminică. La casele de pariuri, Chelsea a primit cotă 1,70 pentru o victorie pe terenul celor de la Newcastle, în timp ce gazdele au cotă 5,40. Un egal între cele două formații a fost cotat de bookmakeri cu 3,75. Principalii favoriți la marcarea golurilor în această partidă sunt doi jucători de la Chelsea: Eden Hazard are cotă 2,02, în timp ce Alvaro Morata are 2,38. Prin comparație, favoriții de la Newcastle au o cotă mult mai mare: și Salomon Rondon și Joselu au 3,85. În ceea ce privește rezultatul final, scorul cu cea mai mică cotă este 1-0 pentru Chelsea (6,75).