Un club din Premier League intră pe mâinile unei femei! Cât vrea să investească noua doamnă a fotbalului englez

Vicentiu Dinescu   
în STIRI INTERNATIONALE
19/10/2017, 11:44
Un club din Premier League intră pe mâinile unei femei! Cât vrea să investească noua doamnă a fotbalului englez

Patronul clubului Newcastle United, Mike Ashley, a anunţat în urmă cu câteva zile că vrea să vândă acţiunile, iar acum gruparea ar putea fi preluată de o femeie dipusă să facă investiţii masive. CP Capital Partners, o companie de investiţii condusă de femeia de afaceri britanică Amanda Staveley, este interesată să ofere 400 de milioane de dolari pentru a prelua Newcastle şi intenţionează să investească încă 200 de milioane în achiziţia unor jucători.

Primele speculaţii în ceea ce priveşte noul proprietar al echipei au fost făcute după ce Amanda Staveley a fost văzută în tribuna oficială la meciul cu Liverpool, disputat la 1 octombrie. Staveley nu este la prima tentativă de a cumpăra un club din Premier League. În trecut s-a zvonit că firma pe care o conduce este interesată să preia destinele lui Liverpool. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Newcastle ar putea un nou patron până la finalul anului

Miliardarul englez Mike Ashley a preluat clubul în urmă cu zece ani, pentru 55 de milioane de lire sterline. Ashley recunoaşte că echipa are nevoie de un investitor mai potent din punct de vedere financiar. Newcastle a retrogradat de două ori de când Ashley a preluat clubul, iar în acest sezon echipa condusă de Rafael Benitez este pe locul 9 cu 11 puncte. Presa din Regat susţine că până la finalul anului, Newcastle va avea un nou patron.

”Newcastle United are nevoie de o direcţie clară care să-i aducă strălucirea şi succesul pe viitor. Pentru a-i oferi clubului cea mai bună oportunitate de a-şi securiza poziţia şi a fi făcute investiţiile necesare care să-l ducă la următorul nivel, considerăm că cel mai bun lucru pentru echipă este să fie pusă în vânzare”, a declarat Mike Ashley în urmă cu câteva zile.

Închide ×