News

NEWS ALERT! Un avion s-a prăbuşit în Buzău! Ce a găsit un localnic din Nehoiu

15.05.2019 | 16:51
NEWS ALERT Un avion sa prabusit in Buzau Ce a gasit un localnic din Nehoiu

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Nehoiu, județul Buzău! Un localnic a sunat la numărul de urgență la 112, în jurul orei 15:30, și a anunțat că a găsit bucăți dintr-un avion, într-o zonă greu accesibilă. La fața locului au fost mobilizate echipaje de Ambulanță, pompieri, polițiști și jandarmi.

UPDATE: Salvatorii ajunși la fața locului au descoperit un avion prăbușit care avea la bord două persoane. Medicii au încercat resuscitarea victimelor, însă fără rezultat. Cei doi au fost declarați decedați, potrivit anunțului făcut de Prefectura Buzău. Până în acest moment, nu se știe cărei companii aparținea avionul. 

Un avion s-a prăbuşit în zona Nehoiu, județul Buzău

„Persoana care a anunțat evenimentul a zis că a văzut o aripă, aşa se pare, dintr-un avion, dar care nu este de mari dimensiuni. Nu a văzut vreo prăbuşire. Forţele de ordine au plecat în zona respectivă pentru efectuarea recunoaşterii şi pentru intervenţie în cazul în care este nevoie”, conform ISU Buzău.

Autoritățile sunt în alertă și au pornit spre locul indicat de bărbatul care a sunat la serviciul de urgență. În imaginea de mai jos, publicată de dcnews.ro, se poate observa o mașină de intervenție a autorităților care se îndreaptă cu un vehicul de teren spre locul incidentului. Echipajele de intervenție încă nu au ajuns la locul indicat, zona fiind una greu accesibilă.

NEWS ALERT! Un avion s-a prăbuşit în Buzău! Ce a găsit un localnic din Nehoiu
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Nehoiu, Buzău. Sursa foto: dcnews.ro

-ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE-