Super-CADOU la INSTALARE pentru Reghe! Românul a făcut SHOW: “Vreau LIGA CAMPIONILOR!”

Adrian Căpriţă   
în Hi-Tech
01/06/2014, 00:44
Super-CADOU la INSTALARE pentru Reghe! Românul a făcut SHOW: “Vreau LIGA CAMPIONILOR!” GALERIE FOTO

Arabii i-au dat lui Reghe un tricou personalizat.

regheee

UPDATE 17:52 / Conform site-ului oficial al clublui, jucătorii se vor reuni pe 23 iunie la Riad, urmînd să plece într-un cantonament în Austria pe 3 iulie.

UPDATE 17: 49 / Laurenţiu Reghecampf a spus în timpul conferinţei de presă că obiectivul său este să cîştige Liga Campionilor Asiei.

VIDEO

*****************************************************************************************

UPDATE 17:45 / Fostul antrenor al Stelei s-a fotografiat cu tricoul de joc al celor de la Al Hilal.

Reghe 2 (2)

UPDATE 17:42 / Pe contul de twitter al clubului a fost postată o fotografie de bun venit pentru antrenorul român.

reghe

UPDATE 17: 30 / Oficialii lui Al Hilal i-au pregătit un tort imens lui Reghecampf, pe care este scris mesajul “Good Luck Coach” (Mult succes antrenorule).

reghecampf tort

UPDATE 17:19: / Reghecampf: “Am vorbit ieri 7 ore cu directorul echipei despre planurile de viitor, despre dorinţele oficialilor. Vreau să fac jucătorii să joace de plăcere fotbal. Mă voi consulta cu directorul echipei înaintea oricărei decizii, pentru a face ce e mai bine pentru succesul clubului.”

UPDATE 17:18 / Reghecampf: “Vreau să cîştig Liga Campionilor a Asiei, ştiu cît de importantă este pentru oamenii de aici şi pentru fani. Nu am foarte mult timp la dispoziţie, însă am informaţii excelente de la managerul echipei şi am încredere că putem cîştiga cel mai important trofeu din Asia”

UPDATE 17:15 / Reghecampf: “Ştiu că trebuie să cîştig tot ca să fac oamenii fericiţi, este o echipă mare cu pretenţii. Sînt sigur că mă vor ajuta şi jucătorii”

UPDATE 17:13 / Reghecampf: “Mă bucur că sînt atît de mulţi ziarişti prezenţi. Nu mă surprinde, deoarecere am venit la cea mai iubită echipă din Arabia Saudită”

UPDATE 17:11 / Laurenţiu Reghecampf a ajuns în sala conferinţei de presă şi se pregăteşte de startul acesteia.

geefrewre

Laurenţiu Reghecampf susţine prima sa conferinţă de presă de cînd a preluat banca tehnică a celor de la Al Hilal, începînd cu ora 17:00.

Antrenorul român va fi prezentat de noua sa echipă din Arabia Saudită într-o conferinţă de presă, după ce a semnat pe doi ani cu cea mai puternică echipă din această ţară.

reghe 1 reghecampf

Închide ×