Fotbal international

Neymar a cerut transferul la Real Madrid! CR7 e de acord

05.05.2018 | 12:49
Neymar a cerut transferul la Real Madrid CR7 e de acord

Prima pagină din prestigiosul cotidian spaniol Marca conţine o informaţie bombă: Neymar a cerut transferul la Real Madrid! Brazilianul vrea să joace altături de Cristiano Ronaldo. Şi pentru asta nu vrea să mai aştepte până în vara lui 2019. Neymar doreşte ca mutarea să se facă în această vară.

Nu va fi uşor însă de realizat această operaţiune. Pentru că în contractul cu PSG nu există nici o clauză de reziliere, aşa cum a profitat gruparea franceză de existenţa clauzei la Barcelona. Asta înseamnă în termeni economici faptul că acele 222 de milioane de euro plătite de PSG Barcelonei nu vor fi suficiente pentru ca şeicii din Qatar care deţin clubul francez să accepte plecarea lui Neymar la Madrid.

Neymar a cerut transferul, dar totul depinde de arabii care conduc PSG

Real ar prefera ca jucătorul să facă primii paşi în direcţia Madrid, chemându-şi agenţii pentru a negocia cu PSG condiţiile despărţirii. Acum, când se ştie că va pleca la final de sezon, antrenorul Unai Emery a recunoscut ceea ce ştia toată lumea: faptul că Neymar este şeful în vestiar la PSG. Cristiano Ronaldo şi-a dat OK-ul pentru mutare.

Totul este însă în mâinile patronilor lui PSG. Fără clauză de eliberare ei pot fixa orice preţ vor şi e clar că Florentino Perez nu poate face totuşi nebunii financiare, care să destabilizeze clubul. Impresia generală este că preşedintele lui Real Madrid nu va sări peste graniţa a 250 de milioane, mai ales că va trebui să-i asigure brazilianului un salariu cel puţin egal cu cel de la Paris, adică 36 milioane de euro anual!