Războiul pentru Neymar. Ce sumă fabuloasă oferă rivala lui Real Madrid

psg, real madrid, manchester united, neymar

Brazilianul Neymar este cel mai vânat jucător de pe planetă. Real Madrid şi Manchester United sunt gata să se lupte pentru starul lui PSG, argumentele fiind sume incredibile puse pe masă.

În vara anului trecut PSG scria istorie în lumea fotbalului, realizând cea mai scumpă achiziţie din toate timpurile, brazilianul Neymar de la Barcelona, plătind clauza de eliberare a acestuia, în valoare de 222 milioane de euro. Neymar însă nu se simte în largul său la Paris, nivelul competiţiei interne din Franţa i se pare foarte scăzut şi îi lipsesc multe dintre lucrurile cu care este obişnuit, în special plaja şi dă clare semnale că nici prin cap nu îi trece să stea cinci ani la PSG.

Nemulţumirile brazilianului au ajuns repede şi la urechile preşedintelui lui Real Madrid, Florentino Perez şi acesta nu mai are altceva în minte decât readucerea lui Neymar în Primera Division, dar pe Santiago Bernabeu (Vezi detalii). Real are mare nevoie de o astfel de mutare, un jucător cu adevărat galactic prin talentul său, pentru a se bate cu şanse egale cu rivala din Barcelona, care a dat recent o mare lovitură, transferându-l pe cel mai bun prieten al lui Neymar, Philippe Coutinho.

Neymar, la schimb cu Cristiano Ronaldo?

Însă nu numai Real Madrid e gata să scoată din conturi sute de milioane de euro pentru a-l avea pe Neymar. Publicaţia franceză Le10Sport, preluată de presa din Spania şi din Anglia, informează că şi Manchester United îl doreşte pe Neymar şi pentru aceasta este dispusă să cheltuie nu mai puţin de jumătate de miliard de euro! Jose Mourinho şi-l doreşte enorm pe brazilian pe Old Trafford.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ar fi cel mai mare război din istoria transferurilor, pe sume inimaginabile. Întrebarea este însă dacă şeicul El Khelaifi, care e patronul lui PSG, ar accepta doar banii de la United sau ar fi, mai degrabă, tentat să îl cedeze pe capriciosul sud-american la Madrid, de unde l-ar obţine, la schimb, plus bani, pe un alt favorit al său, portughezul Cristiano Ronaldo. Disputa se anunţă cu adevărat pasionantă.