Sport

Neymar a fost operat în Doha! Cât va mai lipsi de pe teren starul celor de la PSG

Neymar a suferit o intervenţie chirurgicală la gleznă, iar sezonul este încheiat pentru starul lui PSG. Brazilianul va reveni pe gazon din stagiunea următoare.
11.03.2023 | 18:09
Neymar a fost operat in Doha Cat va mai lipsi de pe teren starul celor de la PSG
Neymar, accidentat în meciul cu Lille. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG a fost eliminată din Champions League de Bayern Munchen, iar parizienii au ratat încă o dată obiectivul principal al sezonului. Echipa lui Christophe Galtier mai rămâne doar în lupta pentru titlu în Ligue 1.

Neymar a fost operat în Doha! Probleme mari la glezna dreaptă

Neymar a ratat meciul retur cu Bayern Munchen şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la gleznă. Brazilianul a fost operat în Doha, la o clinică partener a celor de la PSG, club controlat de Qatar Sports Investments.

ADVERTISEMENT

Starul brazilian s-a accidentat la glezna dreaptă în meciul din Ligue 1 cu Lille. Este acelaşi picior la care a avut probleme şi în timpul Campionatului Mondial. Brazilianul “s-a rupt” în meciul de debut, împotriva Serbiei.

Apoi, căpitanul “Selecao” a lipsit de la celelalte două meciuri ale grupei: cu Elveţia şi Camerun. A revenit în optimile de finală, în victoria concludentă obţinută de Brazilia în faţa Coreei de Sud, scor 4-1.

ADVERTISEMENT
Neymar, operat la Doha
Neymar, operat la Doha

Medicii au recomandat operaţia ca Neymar să evite o recidivă

După accidentarea din meciul cu Lille, medicii au recomandat o operaţie de recuperare a ligamentelor, în condiţiile în care Neymar a tot avut probleme la acel picior:

”Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă.

ADVERTISEMENT

Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate. Operaţia va avea loc în următoarele zile la spitalul Aspetar din Doha și este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”, se arată într-un comunicat al clubului parizian.

Sezon încheiat! Neymar mai are contract până în 2025 cu PSG

Pentru Neymar acest sezon este încheiat. Brazilianul va lipsi de pe gazon următoarele trei luni, iar la începutul sezonului viitor este aşteptat să fie la capacitate maximă. Jucătorul brazilian are contract până în 2025 cu PSG.

ADVERTISEMENT

Neymar rămâne subiectul celui mai scump transfer din istoria sportului. În 2017, PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru această mutare, clauza de reziliere a contractului cu catalanii.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,81 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Brest – PSG

ADVERTISEMENT