Fotbal international

Neymar a ieșit la plimbare prin Doha. Fanii s-au îngrămădit să facă poze, dar era doar o sosie a brazilianului. Video

Fanii prezenți în Qatar au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe Neymar plimbându-se pe străzile din Doha, dar s-a dovedit că era doar o sosie a fotbalistului.
28.11.2022 | 17:10
Neymar a iesit la plimbare prin Doha Fanii sau ingramadit sa faca poze dar era doar o sosie a brazilianului Video
Fanii prezenți în Qatar au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe Neymar plimbându-se pe străzile din Doha, dar s-a dovedit că era doar o sosie a fotbalistului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul Braziliei este în pericol să rateze restul Cupei Mondiale, după ce a fost accidentat în meciul cu Serbia și are glezna umflată.

Cum i-a păcălit sosia lui Neymar pe fani când a ieșit la plimbare prin Doha

Chiar dacă Brazilia a trecut de Serbia în primul meci de la Cupa Mondială, Neymar nu a avut cea mai bună prestație, iar accidentarea suferită a pus pe jar o întreagă țară. Cert este că nu va putea juca în ultimele două partide din grupă, cu Elveția, luni, 28 noiembrie, ora 18:00, și Camerun, vineri, 2 decembrie, ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Că este în formă sau nu, Neymar este un adevărat star. Iar acest lucru s-a confirmat și atunci când un bărbat care îi semăna leit a ieșit la plimbare pe străzile din Doha. Sosia a fost asaltată de fani, care doreau să facă poze crezând că este fotbalistul brazilian.

În pantaloni scurţi și tricou cu însemnele naționalei Braziliei, cu ochelari de soare şi şapcă, bărbatul, înconjurat de mai multe persoane care îl filmează, seamănă foarte tare cu atacantul brazilian.

ADVERTISEMENT

Canalul de televiziune american FOX Soccer a difuzat imaginile și a scris în primă fază că este vorba chiar de Neymar. Apoi a revenit și și-a recunoscut eroarea. ”Neymar are o sosire foarte convingătoare”, au scris americanii.

Neymar a plâns după ce a fost schimbat cu Serbia

În minutul 67 al meciului Brazilia – Serbia, Neymar a scăpat spre poarta lui Vanja Milinkovic-Savic, dar Nikola Milenkovic l-a oprit. Fundaşul sârb i-a prins piciorul drept, cu genunchiul, în gazon, iar starul brazilian a început să resimtă dureri.

ADVERTISEMENT

După 11 minute, jucătorul brazilian s-a aşezat pe gazon şi Tite a decis să-l înlocuiască imediat cu Antony. Ajuns pe banca de rezerve, superstarul şi-a ridicat tricoul peste faţă şi a început să plângă.

Fotbalistul lui PSG a dezvăluit că accidentarea pe care a suferit-o la gleznă în meciul cu Serbia, în care a fost cel mai faultat jucător de pe teren, reprezintă unul dintre cele mai grele momente din cariera sa.

ADVERTISEMENT

Pentru Neymar continuă astfel blestemul Cupei Mondiale. În 2010 nu a fost luat de Dunga în lot, patru ani mai târziu a fost aproape să rămână paralizat după o intrare dură, iar la ultima ediție a fost cel mai faultat fotbalist.

ADVERTISEMENT
Tags: