Fotbal international

Neymar a început recuperarea după accidentare! Imagini video cu brazilianul în sala de forță

03.02.2019 | 16:05
Neymar a inceput recuperarea dupa accidentare Imagini video cu brazilianul in sala de forta

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a început recuperarea după accidentarea suferită la al cincilea metatarsian de la piciorul drept în meciul din 23 ianuarie cu Strasbourg din 16-imile de finală ale Cupei Franței. Internaționalul brazilian a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care lucrează în sala de forță.

Deși medicii care l-au consultat au decis că nu este nevoie de o intervenție chirurgicală, Neymar va lipsi de pe teren aproximativ zece săptămâni. În aceste condiții, brazilianul va rata dubla de foc cu Manchester United din optimile de finală ale Champions League și este așteptat să revină înspre finalul sezonului.

Neymar primind îngrijiri medicale pe gazon imediat după accidentarea din meciul cu Strasbourg
Neymar primind îngrijiri medicale pe gazon imediat după accidentarea din meciul cu Strasbourg

Neymar a început recuperarea după accidentare

În încercarea de a reveni cât mai rapid la antrenamentele formației Paris Saint-Germain, Neymar a început recuperarea după accidentarea de la piciorul drept. Brazilianul a postat un filmuleț în care apare lucrând în sala de forță pentru menținerea tonusului muscular sub îndrumarea unui fizioterapuet. Imaginile au devenit imediat virale și la nici o zi de la postare adunase peste 3,5 milioane de vizualizări.

 

View this post on Instagram

 

#Repost @otro ?? ・・・ @Neymarjr gives OTRO an exclusive look as he begins his road to recovery. We can’t wait to see you back on the pitch. #OurOtherClub

A post shared by EneJota ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Anterior, Neymar a mai postat o fotografie care a făcut înconjurul lumii și care a stârnit multe emoții. Internațional brazilian în vârstă de 26 de ani a publicat o poză în care stă întins în pat și este ținut în brațe de mama sa, Nadine Santos: “Nu contează trecerea timpului, îmbrăţişare mamei rămâne la fel”, a fost scris de Neymar, iar mama acestuia i-a răspuns imediat: Este adevărat dragostea mea, în braţele mamei este cu adevărat locul unde suntem cu adevărat protejaţi. Te iubesc”.

Starul brazilian se mai confruntă în această perioadă cu o problemă, după ce recursul său în cazul transferului de la FC Santos la FC Barcelona a fost respins. În urma acestei decizii, Neymar va trebui să apară în viitor în fața tribunalului din Madrid pentru a explica modul cum s-a realizat mutarea din vara anului 2013.