Fotbal international

Neymar a lipsit de la gala Balonul de Aur 2018 ca să joace Call of Duty. Cum s-a aflat. Video

05.12.2018 | 15:44

Cei prezenți la gala Balonul de Aur 2018 s-au întrebat de ce Neymar nu a fost prezent la evenimentul care a avut loc în Paris. Deși nu a fost departe de locul în care s-a decernat trofeul, Neymar a preferat să stea în casă, să joace Call of Duty și să transmită sesiunea live pe Twitch, platforma de streaming cunoscută în lumea iubitorilor de jocuri video.

Deși a fost pe lista celor 30 de nominalizați, Neymar a preferat să nu meargă la gala în cadrul căreia s-au acordat Balonul de Aur 2018 lui Luka Modric, Balonul de Aur Feminin Anei Hegerberg și trofeul Kopa pentru cel mai bun tână fotbalist lui Kylian Mbappe. La eveniment au participat, printre alții, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, însă toți cei prezenți și-au pus aceeași întrebare: unde este brazilianul Neymar?

Captură de pe platforma Twitch
Captură de pe platforma Twitch

Neymar nu a mers la gala Balonul de Aur. A preferat să joace Call of Duty

Răspunsul a fost aflat ulterior. Deși gala a fost organizată în Paris, nu la mare distanță de locul în care locuiește Neymar, atacantul lui PSG nu s-a prezentat pentru că a preferat să joace Call of Duty cu prietenii și să transmită live pe Twitch. Cel mai probabil Neymar s-a gândit că nu are nicio șansă să primească Balonul de Aur în detrimentul lui Modric, Ronaldo sau Messi și a ales să se relaxeze jucându-se pe internet. În cele din urmă, fotbalistul brazilian s-a clasat al 12-lea în clasamentul pentru Balonul de Aur 2018.

Neymar a stat mult mai bine la jocul video, unde și-a distrus inamicii virtuali. Înregistrarea a rămas stocată pe platforma de streaming și astfel s-a aflat motivul pentru care sud-americanul nu a fost alături de celelalte staruri ale fotbalului mondial pe data de 3 decembrie. Neymar și Mbappe se pregătesc pentru meciul de miercuri seară din Ligue 1, când PSG se deplasează pe terenul celor de la Strasbourg.