Galerie foto. Gestul care face din Neymar cel mai mare duşman la Real Madrid

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
13/02/2018, 15:03
Galerie foto. Gestul care face din Neymar cel mai mare duşman la Real Madrid GALERIE FOTO

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Se vorbeşte mult de câteva luni încoace de posibilitatea ca brazilianul Neymar să plece, fie în această vară, fie în cea viitoare, de la PSG şi să se reîntoarcă în Primera Division, dar la Real Madrid. Însă brazilianul se pregăteşte deocamdată să aducă lacrimile pe Bernabeu, pentru că vine cu PSG să se califice în faţa câştigătoarei ultimilor două ediţii ale Champions League. CLICK GALERIE FOTO

Tocmai înaintea marelui meci de la Madrid Neymar a luat o decizie care nu îi va aduce, în nici un caz, simpatia printre fanii albilor. Neymar este un fanatic al tatuajelor, corpul său fiind acoperit în bună parte. Iar ultimul tatuaj, făcut pe picior, este un mare afront adus susţinătorilor Realului, pentru că reprezintă trofeul Champions League, cucerit de brazilian în 2015, dar cu marea rivală a Madridului, FC Barcelona.

Neymar, poveste de familie

Totodată, Neymar a făcut să explodeze reţelele de socializare după ce a pozat pentru fotograful Mario Testino, pentru care a făcut-o şi Cristiano Ronaldo. Fotografiile lui Testino au un specific aparte, respectiv faptul că sportivul este acoperit, în destul de mică măsură, doar cu un prosop. În numai 14 ore Neymar a strâns peste 2 milioane de likeuri.

Corpul jucătorului pare mai degrabă o poveste de familie. Pe braţe are tatuate chipul mamei sale şi al surorii Raffaela, tot pe braţ ochii tatălui său şi imaginea băiatului lui, Lucca, pe gât, aproape de ureche trei rândunele, pe antebraţ logo olimpic, pe degetul arătător îndemnul la linişte (Ssssh), pe degetul inelar o coroană, pe mână LOVE, iar pe gamba piciorului drept o întreagă scenă cu el în prim plan în perioada copilăriei şi începutul carierei fotbalistice.

Închide ×