Fotbal international

Neymar a petrecut Revelionul în Brazilia, alături de 26 de femei. Galerie Foto

01.01.2019 | 16:36
Neymar a făcut Revelionul alături de 26 de femei
ADVERTISEMENT

După un an cu suișuri și coborâșuri în care a câștigat trofee alături de PSG și a fost ironizat pentru simulările de la Campionatul Mondial 2018, Neymar s-a asigurat că intră pe cai mari în 2019. Atacantul brazilian și-a petrecut Revelionul la un resort de lux din țara sa natală, alături de 26 de femei. La petrecere au mai fost și Gabriel Medina, Lucas Lima și Arthur Melo.

Starul lui PSG se bucură din plin de pauza de iarnă. Și-a petrecut Revelionul la resortul Barra Grande din Brazilia, la nord de Rio de Janeiro. Însoțit de jucătorul Barcelonei Arthur Melo, de compatriotul său de la Palmeiras, Lucas Lima și de surferul Gabriel Medina, Neymar s-a distrat toată noaptea alături de 26 de femei. Mai multe dintre ele s-au fotografiat alături de fotbalistul sud-american și au postat pozele pe rețelele de socializare. Îmbrăcate toate în alb, femeile au asistat alături de cei patru bărbați la un concert live susținut de Thiaguinho, iar Neymar chiar a mers să își facă o poză alături de artist.

ADVERTISEMENT
Neymar alături de Lucas Lima (Palmeiras)
Neymar alături de Lucas Lima (Palmeiras)

Neymar a făcut Revelionul alături de 26 de femei

Fostul jucător al Barcelonei și prietenii săi au asistat apoi la un superb foc de artificii. La petrecere a participat și modelul Maria Tavares, alături de care Neymar s-a fotografiat recent în ipostaze care dau de gândit că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie. Totuși, cei doi nu s-au intersectat la petrecerea de pomină de la Barra Grande.

Neymar, Melo, Medina și Lima
Neymar, Melo, Medina și Lima

La finalul vacanței, Neymar va reveni în Franța și se va pregăti alături de ceilalți colegi din lotul lui PSG pentru meciul din Cupa Franței contra celor de la Pontivy. Gruparea franceză este lider neînvins în Ligue 1, cu 47 de puncte acumulate după 17 meciuri disputate. Parizienii sunt calificați în optimile de finală Champions League, unde o vor întâlni pe Manchester United.

ADVERTISEMENT