Fotbal international

Neymar a rememorat un episod dureros. Cine l-a făcut pe starul brazilian să plângă

31.01.2021 | 16:34
Neymar a rememorat un episod dureros Cine la facut pe starul brazilian sa planga
ADVERTISEMENT

Starul lui PSG, brazilianul Neymar, nu a trăit doar momente de glorie în spectaculoasa lui carieră. Fotbalistul a rememorat un episod din urmă cu 5 luni și a dezvăluit cine l-a făcut să plângă.

Pe numele lui complet Neymar da Silva Santos Júnior, internaționalul brazilian este unul dintre cei mai spectaculoși fotbaliști ai planetei. Prieten la cataramă cu Lionel Messi, Neymar are și ghinionul de a fi contemporan cu argentinianul, dar și cu Cristiano Ronaldo, cei mai premiați fotbaliști din istorie.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a dezvăluit recent, pentru TF1, care a fost momentul de tristețe maximă din carieră și cine l-a făcut să plângă.

Neymar a rememorat un episod dureros: ”Recunosc, am plâns”

Omul pentru care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului are o carieră magnifică. Nu a câștigat Balonul de aur, nici Cupa Mondială, dar tot a adunat 23 de trofee cu echipele la care a evoluat și alte aproape 50 de distincții individuale.

ADVERTISEMENT

Și totuși, există un moment din carieră pe care îl consideră cel mai trist. L-a trăit în toamna anului trecut, pe Estadio da Luz din Lisabona, unde PSG a fost învinsă de Bayern Munchen în finala Ligii Campionilor. Unicul gol a fost înscris de Kingsley Coman. Reușita francezului l-a făcut să plângă în hohote pe brazilian.

”A fost ceva ce nu mi-a plăcut deloc. Am plâns, recunosc. Mi-am dorit foarte mult să aduc trofeul în Franța. Din nefericire, nu am reușit, dar vom mai avea alte oportunități”, a rememorat Neymar, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-l poate depăși pe Messi, măcar să joace împreună

În vârstă de 28 de ani, Neymar este venerat la Paris și pare să-și aștepte rândul până când va câștiga cel mai râvnit trofeu individual, Balonul de aur. Nu ascunde că s-a simțit cel mai bine pe teren alături de bunul său prieten și rival deopotrivă, argentinianul Messi.

În 2017 când a fost achiziționat de PSG, francezii au plătit pentru transferul său 222 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist. Deși s-a speculat că se va întoarce la Barcelona, pentru care a mai evoluat între 2013-2017, dorința brazilianului de a jucat din nou alături de Messi nu s-a materializat.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este pe cale să se schimbe în această vară. Șeicii care finanțează clubul din capitala Franței au făcut o ofertă de nerefuzat pentru starul argentinian, care include, printre altele, și Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT