Fotbal international

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG, dar un coleg l-a eclipsat. Cine l-a făcut pe brazilian să se simtă ”mic”

22.06.2020 | 20:51
Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG dar un coleg la eclipsat Cine la facut pe brazilian sa se simta mic
ADVERTISEMENT

Starul Neymar a revenit la antrenamentele echipei PSG, dar un coleg l-a eclipsat la un capitol unde brazilianul este de obicei în top.

Campionii Franței au revenit la baza de pregătire, fiind mai întâi testați medical. Jucătorilor le-au fost făcute mai multe teste, inclusiv pentru Covid-19, iar verificarile vor continua până joi.

ADVERTISEMENT

La prima reunirea echipei, antrenorul german Thomas Tuchel a avut la dispoziție 27 de jucători, însă și câteva absențe de marcă, printre care Edinson Cavani și Thomas Meunier, care vor părăsi PSG.

Neymar, redus la tăcere la primul antrenament la PSG după pandemie

PSG a revenit abia acum la pregătire pentru că în Franța sezonul a fost înghețat în momentul izbucnirii pandemiei. Astfel, în acest sezon pentru parizieni nu mai sunt de jucat decât meciurile din Champions League și finalele din Cupa Franței și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, starurile de la PSG au revenit la baza de pregătire cu zâmbetul pe buze, dar superstarul Neymar a fost redus la tăcere la primul antrenament de un coleg care de obicei nu iese în evidență.

Mijlocașul argentinian Leandro Paredes a ales să-și facă revenirea alături de coechipieri într-un automobil de lux marca Ferrari F8 Tributo, în valoare de aproape 250.000 de euro, cu care i-a lăsat ”mască” pe ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Nici Ander Herrera sau Angel Di Maria nu s-au lăsat mai prejos și au venit la prima șendință de pregătire în mașini extrem de spectaculoase, asta în timp ce directorul sportiv Leonardo și-a făcut apariția într-un Mini Cooper.

”Sunt pregătit și încântat să mă întorc, gândindu-mă foarte mult la Champions League, desigur. Avem un grup puternic, avem intensitate și dăruire, dar ne lipsește căldura jocului. Abia aștept să intru pe teren și să scriu istorie”, a spus Neymar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Autoritățile franceze au aprobat disputarea finalelor interne pe 24 si 31 iulie. PSG se va înfrunta cu Saint-Etienne în ultimul act al Cupei Franței și cu Olympique Lyon în finala Cupei Ligii. În Champions League, echipa lui Thomas Tuchel este calificată în sferturile de finală. Competiția se va încheia cu un Final 8, care va fi găzduit de Portugalia.

ADVERTISEMENT