Galerie foto. Neymar petrece în Brazilia! ”Felicitări, dragostea mea!”

Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
13/03/2018, 16:28
Galerie foto. Neymar petrece în Brazilia! ”Felicitări, dragostea mea!” GALERIE FOTO

Internaţionalul brazilian a profitat de ocazie şi a participat la petrecerea surorii sale, care luni a împlinit 22 de ani. De altfel, Neymar a fost prezent mereu în ultimii patru ani la aniversările Rafaellei Beckran.

Chiar s-a speculat că Neymar găseşte mereu o scuză, accidentare sau suspendare, pentru a putea pleca în Brazilia în jurul datei de 12 martie pentru a fi alături de sora sa. În acest an, brazilianul a postat o poză în care este pupat de Rafaella Beckran şi la care a scris ”Felicitări, dragostea mea! Meriţi întreaga lume! Te iubesc!”.

 

Parabéns meu amor, você merece o mundo! Te amo @rafaella

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on

Neymar şi-a tatuat chipul surorii sale

Sora lui Neymar, care se află într-o relaţie cu un alt fostbalist brazilian Gabriel Barbosa (împurmutat de Internazionale Milano la Santos), şi-a schimbat numele de familie din Da Silva Santos în Beckran datorită dragostei pentru englezul David Beckham.

Neymar are o relaţie extrem de strânsă cu sorasa şi chiar şi-a făcut un tatuaj cu chipul ei pe antebraţul drept.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 4-4, în finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×