Neymar a rupt tăcerea! A vorbit deschis despre conflictul cu Cavani!

Filon Stan   
in Fotbal international
15/04/2018, 16:50
Neymar a rupt tăcerea! A vorbit deschis despre conflictul cu Cavani!

Neymar a ales să vorbească deschis despre problemele pe care le-a avut la Paris St. Germain cu coechipierul său, uruguaianul Edinson Cavani. Tensiunea dintre cei doi s-a văzut cu ochiul liber în urma mai multor declaraţii publice, cât şi pe gazon. 

“A părut mai grav decât a fost cu adevărat. Evident că au existat nişte tensiuni, nişte divergenţe, dar le-am rezolvat repede. La trei zile după ce s-a întâmplat, am stat şi am discutat despre asta. Suntem doi jucători mari, dar suntem şi oameni şi trebuie să rezolvăm astfel de lucruri. Însă au fost informaţii exagerate, probabil pentru că asta vinde”, a declarat fotbalistul de 26 de ani, la TV Globo.

Neymar ar putea reveni pe teren la finalul sezonului

Neymar se recuperează după intervenţia chirurgicală din 3 martie, efectuată după accidentarea suferită la piciorul drept în derby-ul cu Marseille. Brazilianul a dat asigurări că prezenţa sa la Cupa Mondială din Rusia nu e pusă în pericol şi chiar există şanse ca fotbalistul în schimbul căruia parizienii au plătit 222 de milioane de euro să revină pe teren în finalul acestui sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×