Fotbal international

Neymar a vrut să-l bată pe arbitrul de la PSG – Manchester United 1-3! Ce suspendare record poate primi de la UEFA

07.03.2019 | 17:32

Neymar a vrut să-l bată pe Damir Skomina, arbitrul meciului PSG – Manchester United 1-3. Atacantul brazilian a privit din tribune partida retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar a coborât la marginea terenului în minutele de prelungire. Exact în acel moment, “diavolii” au primit un penalty controversat, iar Marcus Rashford a marcat golul calificării.

Neymar a vrut să-l bată pe arbitrul de la PSG – Manchester United 1-3. Ce s-a întâmplat la vestiare

Imediat după finalul meciului PSG – Manchester United 1-3, Neymar a vrut să-l bată pe arbitrul Damir Skomina. Atacantul de 27 de ani ar fi încercat să intre în vestiarul arbitrilor şi a fost cu greu ţinut de cei din staff-ul tehnic al echipei pariziene. Conform presei din Anglia, vedeta parizienilor l-a înjurat de mai multe ori pe arbitrul sloven şi era în pragul unei crize de nervi.

ADVERTISEMENT

Neymar şi-a continuat tirada la adresa arbitrilor pe Instagram, unde a postat un mesaj dur, folosind cuvinte obscene, la adresa arbitrilor. “Este o ruşine, au pus patru oameni care habar n-au de fotbal ca să se uite în reluări slow motion şi să ia decizii. Nu este un penalty. Cum poate fi henţ când îl loveşte în spate? Duceți-vă naibii”, a scris Neymar.

Neymar a vrut să-l bată pe arbitrul de la PSG - Manchester United 1-3. Ce s-a întâmplat la vestiare
Neymar a vrut să-l bată pe arbitrul de la PSG – Manchester United 1-3. Ce s-a întâmplat la vestiare

UEFA ar putea să-l suspende pe Neymar

The Sun a anunţat că UEFA a deschis o anchetă împotriva lui Neymar, după mesajul postat de Instagram. Jurnaliştii englezi susţin că atacantul de 27 de ani ar putea să primească trei etape de suspendare, însă pedeapsa ar putea să fie mult mai mare. Oficialii forului european aşteaptă raportul de joc al lui Damir Skomina şi dacă arbitrul a notat ceva legat de incidentul de la vestiare. În acest caz, Neymar ar putea să primească o suspendare mai mare din partea UEFA, putând să ajungă chiar la şase meciuri.

ADVERTISEMENT

Neymar nu a fost singurul care a făcut o criză de nervi la finalul meciului PSG – Manchester United 1-3. Nasser Al-Khelaifi, preşedintele parizienilor, a spart o uşă la furie şi a fost cu greu calmat de ceilalţi oficiali ai clubului din capitala Franţei.