Neymar, făcut praf de o legendă a fotbalului francez! ”A scuipat pe PSG”

Filon Stan   
in Fotbal international
17/04/2018, 15:29
Neymar, făcut praf de o legendă a fotbalului francez! ”A scuipat pe PSG”

Neymar, vedeta celor de la PSG, a fost aspru criticat de o legendă a fotbalului francez! Starul brazilian l-a înfuriat pe fostul internaţional francez Christophe Dugarry pentru faptul că a preferat să rămână în Brazilia, unde se recuperează după o accidentare, în loc să fie alături de colegii lui, care au câştigat titlul, duminică, pentru a şaptea oară în istorie. Mai mult, brazilianul a postat imediat după câştigarea titlului fotografii din timpul unei partide de poker online!

“Cum a putut Neymar să nu fie acolo cu coechipierii lui, când era titlul în joc.? Ei i-au oferit rolul de lider şi el nici măcar nu a venit să să ia parte la victorie? Cum e posibil ca PSG să accepte asta? Cum se poate uita el în ochii coechipierilor, când se comportă aşa? Scuipă pe club, e scandalos. Dacă ar fi fost la Barcelona, s-ar fi întors fără nicio problemă. Dacă aş fi la PSG, aş fi foarte furios.

Dugarry a amintit de excluderea PSG din Liga Campionilor

Nu pot să-i suport pe acei jucători care se gândesc numai la ei. Colectivul este cel care câştigă meciurile, niciodată un jucător anume. Şi lumea crede că PSG poate câştiga Liga Campionilor cu o atitudine ca asta”, a declarat Dugarry, la postul RMC, citat de marca.com. Formaţia Paris Saint-Germain a cucerit, duminică, pentru a şaptea oară titlul în Franţa, învingând pe teren propriu, cu scorul de 7-1, campioana de anul trecut, AS Monaco. La scurt timp, Neymar a postat imagini pe reţele de socializare, care îl înfăţişau jucând poker online.

Închide ×