Fotbal international

Neymar, acuzații dure la adresa șefilor după Dortmund – PSG 2-1: ”Am vrut să joc, dar clubul s-a temut”

19.02.2020 | 10:27
Neymar acuzatii dure la adresa sefilor dupa Dortmund  PSG 21 Am vrut sa joc dar clubul sa temut
ADVERTISEMENT

Starul brazilian Neymar a lansat acuzații dure la adresa șefilor după meciul Borussia Dortmund – PSG 2-1, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League.

Neymar, acuzații dure la adresa șefilor după Dortmund – PSG 2-1: ”A fost ceva din club, de la medici”

Atacantul lui Paris Saint-Germain i-a acuzat pe conducătorii clubului și pe medici că nu l-au lăsat să joace în ultimele două săptămâni, deși era recuperat după accidentarea la șold suferită la începutul lunii într-un meci de campionat.

ADVERTISEMENT

”Este greu să stai patru meciuri fără să joci. Din păcate, nu a fost alegerea mea, a fost ceva din club, de la medici, ei au fost cei care au luat această decizie, nu mi-a plăcut”, au fost acuzațiile lui Neymar la finalul meciului Dortmund – PSG 2-1.

”Eu am fost cel care a suferit la final”

”Am avut multe discuții în acest sens. Am vrut să joc, m-am simțit bine, dar clubul s-a temut și eu am fost cel care a suferit la final”, a mai declarat superstarul brazilian la zona mixtă după eșecul din Champions League. conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

În schimb, tehnicianul Thomas Tuchel a explicat de ce brazilianul nu a fost folosit la partidele cu FC Nantes, Olympique Lyon, Dijon şi Amiens: ”Ney nu avea ritm de competiție”.

Continuă telenovela Santos – Barcelona pe tema transferului lui Neymar

Neymar a fost folosit titular în partida din deplasare cu Borussia Dortmund și a marcat unicul gol al parizienilor. Întâlnirea retur din optimile de finală ale Champions League va avea loc pe Parc de Princes, la 11 martie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Telenovela transferului lui Neymar de la Santos la FC Barcelona nu s-a încheiat, deoarece brazilienii cer în continuare bani de la gruparea catalană motivând că aceștia nu au respectat o condiție pusă în contract.

Neymar, cel mai bine plătit fotbalist din Ligue 1

PSG domină clasamentul din Ligue 1 la nivelul celor mai bine plătiți fotbaliști. Top 10 al celor mai bine plătiți jucători din campionatul Franței este ocupat în exclusivitate doar de fotbaliștii lui PSG, iar  Neymar are cel mai mare salariu.

ADVERTISEMENT

Neymar se distrează în Franța și face show la fiecare meci pentru PSG, iar în partida de pe „Parc des Princes” pe care campioana Franței a jucat-o în compania lui Montpellier (5-0), brazilianul a primit cartonașul galben, după ce și-a ridiculizat adversarii.

ADVERTISEMENT