Foto. Neymar şi Messi, din nou colegi? Mesajul care l-a dat de gol

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
09/04/2018, 08:49
Foto. Neymar şi Messi, din nou colegi? Mesajul care l-a dat de gol GALERIE FOTO

Florentino Perez este pregătit să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Neymar la Real Madrid. Cu toate acestea, internaţionalul brazilian pare să fie cu mintea mai mult la Barcelona, după ce a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Lionel Messi. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În ultimele săptămâni s-a speculat că Neymar şi-ar dori să se întoarcă la Barcelona, iar mesajul postat alături de fotografia cu Lionel Messi nu face decât să intensifice misterul. “Se întâmplă lucruri mari când eu şi prietenul meu Lionel Messi ne întâlnim. O să vă povestesc mai multe. Staţi conectaţi”, a scris brazilianul.

Neymar nu este dorit de Cristiano Ronaldo

Neymar se reface în continuare în Brazilia şi speră să fie apt din punct de vedere fizic înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Recent, presa din Spania a scris că atacantul de 26 de ani are şanse minime să ajungă la Real Madrid, unde nu este dorit de Cristiano Ronaldo – VEZI DETALII AICI.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×