Sport

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG. Forțează pentru a prinde ”dubla” cu Real Madrid

La două luni de la accidentarea suferită în Ligue 1, superstarul brazilian Neymar a revenit la antrenamente, dar este încă departe de a juca din nou pentru PSG.
27.01.2022 | 09:02
Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG Forteaza pentru a prinde dubla cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

”Ney” s-a accidentat la finalul lunii noiembrie, în partida câștigată de parizieni în deplasare la Saint-Etienne 3-1. Glezna brazilianului a cedat în minutul 84, iar fotbalistul a fost transportat de urgență la spital.

Din cauza acestei probleme, atacantul în vârstă de 29 de ani a fost nevoit să petreacă Revelionul ajutându-se de o cârjă și purtând un aparat gipsat la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Neymar, antrenamente separate de restul colegilor de la PSG

Acum, la două luni după ce a suferit entorsa la glezna stângă cu leziune a ligamentelor, Neymar a revenit la antrenamentele celor de la PSG, iar tehnicianul Mauricio Pochettino visează că-l va putea avea apt pentru ”dubla” cu Real Madrid din optimile de finală ale Champions League.

Clubul din capitala Franței a anunțat pe site-ul oficial că brazilianul şi-a reluat alergările, dar nu a precizat o dată pentru revenirea la antrenamentele colective. Cu toate acestea, parizienii sunt optimiști că ”Ney” va putea fi teren în două săptămâni.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după primul diagnostic, PSG a anunţat indisponibilitatea vedetei sale pentru o perioadă de şase până la opt săptămâni. Însă, problemele au fost mai grave și termenele au fost prelungite ulterior.

Pochettino, probleme de lot pentru meciul din Cupa Franței

PSG a mai anunţat că Juan Bernat, care a avut Covid-19, şi Alexandre Letellier, accidentat la gamba dreaptă, şi-au reluat antrenamentele cu echipa. Georginio Wijnaldum, accidentat la glezna stângă, a început faza de recuperare pe teren, cu obiectivul de a se alătura coechipierilor lui săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl priveşte pe Gianluigi Donnarumma, accidentat la gamba dreaptă și absent în meciul din weekend-ul trecut, scor 4-0, cu Reims, el lucrează în continuare în sală. Revenirea portarului italian la antrenamente este aşteptată la sfârşitul acestei săptămâni.

Pe lângă toate aceste probleme medicale, Mauricio Pochettino nu-i va avea la meciul cu OGC Nice de luni, 31 ianuarie, din optimile de finală ale Cupei Franței, pe brazilianul Marquinhos, argentinienii Leandro Paredes și Angel Di Maria și pe costaricanul Keylor Navas, cu toții plecați la echipele naționale.

ADVERTISEMENT

Neymar, relație cu o conațională

Neymar şi-a lansat cel mai nou documentar despre viaţa şi cariera lui. În cele 3 episoade ale filmului realizat de Netflix, brazilianul, părinţii lui şi foşti sau actuali colegi vorbesc despre mai multe episoade importante din cariera fotbalistului de 29 de ani.

”Ney” se pare că și-a găsit liniștea în viața privată, alături de o conațională, Bruna Biancardi. Starul brazilian își petrecuse deja o parte din vacanța de vară, dar și Halloweenul alături de Bruna. Aceasta l-a însoțit apoi, în tribune, la meciul cu Nantes, din Ligue 1, iar Sărbătorile le-au făcut împreună, la reședința jucătorului.

Nu același lucru se poate spune despre mama sa, Nadia Goncalves, care a avut un nou scandal de proporții cu iubitul său cu aproape 30 de ani mai tânăr. Bărbatul și-a pierdut controlul în momentul în care mama jucătorului de la PSG nu i-a îndeplinit una dintre cereri și a început să distrugă apartamentul în care se aflau.

ADVERTISEMENT