Sport

Neymar, apărat de un jucător din naționala Braziliei înainte de Mondialul din Qatar: „Noi facem tot posibilul să se simtă cât mai bine”

Neymar, starul naționalei Braziliei, are parte de susținerea tuturor jucătorilor din naționala selecao înainte de Campionatul Mondial din Qatar.
15.11.2022 | 10:20
Neymar aparat de un jucator din nationala Braziliei inainte de Mondialul din Qatar Noi facem tot posibilul sa se simta cat mai bine
Neymar, apărat de un jucător din naționala Braziliei înainte de Mondialul din Qatar: „Noi facem tot posibilul să se simtă cât mai bine”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Brazilia lui Neymar este văzută de mulți principala favorită la câștigarea Campionatului Mondial, iar starul lui PSG are susținere totală.

Richarlison, alături de Neymar Jr: „Fie că îți place sau nu, este un as”

Brazilianul lui Tottenham a vorbit pentru Eurosport despre Neymar, pe care îl consideră un model: „Neymar e un tip plăcut. Este o persoană pe care o admir foarte mult, este un idol pentru mine.

ADVERTISEMENT

Pe teren, este minunat să joc alături de el deoarece este mereu pregătit să ne pună într-o situație clară de a marca. Îl admir foarte mult”, a mai spus atacantul pentru sursa citată.

Contestat de mulți, starul lui Paris Saint-Germain este tratat preferențial la echipa națională a Braziliei: „Fie că îți place sau nu, Neymar este un as, un jucător care iese în evidență, așa că noi facem tot posibilul ca el să se simtă cât mai bine”.

ADVERTISEMENT

Richarlison a dezvăluit că atmosfera este una extrem de degajată la ședintele de pregătire: „Încercăm pe cât posibil să avem antrenamente cât mai bine organizate, dar suntem tentați să ne și distrăm puțin, asta pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine în timpul meciurilor”.

Neymar, un cu totul alt jucător în timpul meciurilor față de antrenamente

Richarlison a dezvăluit că Neymar se transformă atunci când intră pe teren: „Neymar este un jucător care se concentrează mai mult asupra meciurilor.

ADVERTISEMENT

La antrenamente, el este mult mai relaxat, dar când joacă, îi place foarte mult să își pună la încercare adversarii”.

Lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Selecționerul Tite a lăsat „acasă” două vedete din Premier League: Roberto Firmino sau Philippe Coutinho, dar și pe fundașul lui Arsenal, Gabriel Magalhaes.

ADVERTISEMENT

Cum arată lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Portari: Alisson (30 de ani, Liverpool), Ederson (29 de ani, Manchester City), Weverton (34 de ani, Palmeiras)

Fundași: Danilo (31 de ani, Juventus), Dani Alves (39 de ani, UNAM Pumas), Thiago Silva (38 de ani, Chelsea), Marquinhos (28 de ani, PSG), Eder Militao (24 de ani, Real Madrid), Bremer (25 de ani, Juventus), Alex Sandro (31 de ani, Juventus), Alex Telles (29 de ani, Sevilla)

Mijlocași: Casemiro (30 de ani, Manchester United), Fabinho (29 de ani, Liverpool), Fred (29 de ani, Manchester United), Bruno Guimaraes (24 de ani, Newcastle), Lucas Paqueta (25 de ani, West Ham), Everton Ribeiro (33 de ani, Flamengo)

Atacanți: Antony (22 de ani, Manchester United), Neymar (30 de ani, PSG), Vinicius (22 de ani, Real Madrid), Rodrygo (21 de ani, Real Madrid), Gabriel Jesus (25 de ani, Arsenal), Richarlison (25 de ani, Tottenham), Pedro (25 de ani, Flamengo), Martinelli (21 de ani, Arsenal), Raphinha (25 de ani, Barcelona)


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,96 este cota pentrul „total goluri: peste 3,5” la PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT