Fotbal international

Neymar are ghete speciale pentru meciul cu Manchester City. Ce promovează brazilianul

28.04.2021 | 22:58
Neymar are ghete speciale pentru meciul cu Manchester City Ce promoveaza brazilianul
Neymar are ghete speciale pentru meciul cu Manchester City. FOTO: uefa.com
ADVERTISEMENT

PSG – Manchester City se joacă în semifinalele Ligii Campionilor, iar starul francezilor, Neymar, a ales o pereche de ghete unică, pentru a promova un joc video online.

Ghete speciale pentru Neymar în semifinala cu Manchester City

Superstarul brazilian este implicat în al şaselea sezon de Fortnite, deţinătorii de Battle Pass având posibilitatea de a debloca un pachet grafic „Neymar“ în cadrul jocului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aspectele colaborării dintre fotbalist şi Fortnite presupune promovarea prin intermediul ghetelor, care au un design special, inspirat din pachetul grafic ce poate fi deblocat în cadrul jocului.

Neymar este, de asemenea, imaginea lui Puma, noul „rege“ Puma, după ce a rupt contractul cu Nike şi a semnat cu rivalii, spre finalul anului 2020.

ADVERTISEMENT

Guardiola nu a putut să doarmă din cauza lui Neymar

Neymar este cel mai scump fotbalist transferat vreodată şi unul dintre cei mai periculoşi fotbalişti ai lui PSG. De altfel, Pep Guardiola, antrenorul englezilor, declara despre acesta la conferinţa de presă:

„Îmi aduc aminte că mă uitam la imagini cu Neymar şi mă gândeam că este regele lui Santos. Dacă ar fi rămas la Barcelona, echipa ar fi câştigat două sau trei trofee Champions League în plus. Neymar, Messi şi Suarez erau cei mai buni în faţă. El face fotbalul o plăcere.

ADVERTISEMENT

Am încercat să dorm bine şi am reuşit să fac asta când nu m-am mai gândit la jucătorii lui PSG. Vom încerca să îi oprim apărându-ne ca o echipă, cu un bun joc de echipă.

Va trebui să ne adaptăm, bineînţeles, dar, în acelaşi timp, n-ar avea sens să nu ne păstrăm identitatea. E normal să facem ajustări, la fel cum o vom face şi împotriva lui Zaha în meciul contra lui Crystal Palace“.

ADVERTISEMENT

Pochettino a divulgat secretul evoluţiilor lui Neymar: „Fotbalul e ca un dans“

Laude la adresa brazilianului au curs şi din partea propriului antrenor, Mauricio Pochettino: „E foarte uşor să lucrezi cu Neymar, pentru că nu trebuie să faci prea multe. Din prima zi s-a arătat dispus să muncească.

Este umil, ascultă şi acceptă toate instrucţiunile deschis. Fotbaliştii brazilieni au ceva special. Le place să joace fotbal pentru că e ca un dans. Joacă de parcă ar dansa.

Ronaldinho mi-a fost coleg la PSG, iar acum Neymar… Au nevoie să se simtă bine, să se simtă fericiţi pentru a evolua la nivel maxim“

ADVERTISEMENT