Fotbal international

Neymar are o nouă iubită! Starul lui PSG s-a cuplat cu un model originar din Turcia! GALERIE FOTO

07.02.2019 | 11:48
Neymar are o noua iubita Starul lui PSG sa cuplat cu un model originar din Turcia GALERIE FOTO

Neymar a uitat-o pe Bruna Marquezine, femeia alături de care a trăit o poveste de iubire pe parcursul mai multor ani, iar acum are o nouă iubită. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Starul lui PSG a decis să își încerce norocul cu o turcoaică care face ravagii pe Instagram, dar și pe podium. Neymar a fost surprins în tandrețuri cu Elif Aksu, după ce fotbalistul brazilian a invitat-o pe aceasta să participe la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Elif Aksu, noua iubită a lui Neymar

Elif Aksu nu a stat foarte mult pe gânduri și a mers la Paris, acolo unde a avut ocazia să îi cunoască pe prietenii lui Neymar, dar și pe părinții acestuia și colegii de la PSG. Elif Aksu este model și a participat la prezentări la Viena, Munchen, Milano, Zurich, Tokyo și Stockholm.

Elif Aksu și Neymar la petrecerea organizată de starul brazilian la Paris
Elif Aksu și Neymar la petrecerea organizată de starul brazilian la Paris

Neymar se recuperează după accidentarea din 16-imile de finală ale Cupei Franței

Atacantul lui PSG a început deja recuperarea după accidentarea suferită în meciul care a avut loc pe 23 ianuarie, în 16-imile de finală ale Cupei Franței, cu Strasbourg. Internaționalul brazilian s-a accientat la al cincilea metatarsian de la piciorul drept și are nevoie de o perioadă de zece săptămâni pentru a reveni pe teren.

A împlinit 27 de ani pe 5 ianuarie

Petrecerea la care a participat și Elif Aksu a avut loc la Paris, la care au participat jucătorii și staff-ul tehnic de la PSG, dar și multe alte personalități politice și culturale și din lumea showbizz-ului. Evenimentul a avut loc la Pavilion Gabriel, în arondismentul 8 al Parisului, foarte aproape de Palatul prezidențial și a purtat numele de “Noaptea roșie a lui Neymar Junior”