Fotbal international

Neymar are o nouă iubită! “Tu la Londra, eu la Londra…”. Arată demenţial! Galerie foto

17.11.2018 | 19:53
Giovanna Lancellotti, noua iubită a lui Neymar

Neymar a trecut peste despărțirea de Bruna Marquezine și se pare că fotbalistul are o nouă iubită, Giovanna Lancellotti. La nici două zile după ce un cotidian din Brazilia a anunțat că între cei doi ar fi o relație, a venit și confirmarea pe Instagram. Giovanna Lancellotti este o actriță de telenovele foarte cunoscută în Brazilia și se cunoaște cu fotbalistul de câțiva ani. Presa sud-americană a scris că cei doi ar avea o relație, și, coincidenţă sau nu, amândoi s-au aflat în aceste zile la Londra. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Giovanna a postat pe Instagram poze din capitala Angliei, iar la una dintre ele i-a comentat și Neymar. “Tu la Londra, eu la Londra… Acum vor veni basmele și se vor inventa povești și zvonuri”, a scris Neymar pe Instagram.  Actrița a răspuns și ea la comentariu. “Ha, ha, ha! Nici măcar nu mi-ai zis că ești în Europa”, a scris Giovanna Lancellotti.

Neymar și Giovanna, la Londra! Unul la meci, altul la filmări

Neymar tocmai s-a despărțit de fosta iubită Bruna Marquezine, și ea tot actriță. În urmă cu mai puțin de o lună fotbalistul a anunțat-o pe Bruna că nu mai formează un cuplu, după ce în vară toată lumea vorbea de nunta celor doi. “Da, e adevărat! A fost decizia lui. Nu pot să spun mai multe. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală. Îi port un respect enorm în continuare. Am trecut prin multe împreună”, a spus Bruna Marquezine după despărțire.

Giovanna Lancellotti, actrița cu care se presupune că Neymar ar avea o relație

În urmă cu câteva zile, în Brazilia au apărut zvonuri că Neymar ar avea deja o relație cu Giovanna Lancellotti, tot actriță și ea. Acum cei doi s-au aflat la Londra, dar cu treburi diferite, cel puțin aceasta este varianta oficială. Neymar a jucat într-o partidă amicală împotriva Uruguayului, câștigată cu 1-0, în care fotbalistul lui PSG a marcat singurul gol al meciului din penalty.

  • 37.000.000 de euro este salariul anual lui Neymar la PSG