Fotbal international

Neymar, aroganță incredibilă în cantonamentul Braziliei! ”Vei muri speranță”. VIDEO

26.05.2019 | 17:36
Neymar aroganta incredibila in cantonamentul Braziliei Vei muri speranta VIDEO

Atacantul formației Paris Saint-Germain, Neymar, a făcut o nouă aroganță incredibilă la sosirea în cantonamentul echipei naționale a Braziliei pentru Copa America, competiție care se va desfășura în perioada 14 iunie – 7 iulie. Reprezentativa ”carioca” s-a reunit la baza de pregătire Granja Comary din Rio de Janeiro, iar Neymar și-a făcut o apariție care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Neymar, aroganță incredibilă în cantonamentul Braziliei

Ultima aroganță a lui Neymar a fost făcută la sosirea în cantonamentul selecționatei Braziliei, starul făcându-și apariția într-un elicopte inscripționat cu inițialele sale. Vedeta de la Paris Saint-Germain, care a venit cu cinci zile mai târziu decât coechipierii săi la reunire, a fost așteptat de câteva zeci de fani care i-au scandat numele și cărora le-a acordat autografe.

În schimb, apariția inedită a lui Neymar nu a fost pe placul tuturor fanilor echipei naționale a Braziliei, unii dintre aceștia criticându-l pentru felul cum a decis să ajungă în cantonament. ”Neymar a ajuns în cantonamentul Braziliei cu elicopterul. Jucător patetic, vei muri o speranță din cauza aroganței tale”, este unul dintre cele mai dure mesaje care au apărut pe rețelele de socializare.

Neymar întâmpinat de selecționerul Tite la sosirea în cantonamentul Braziliei
Neymar întâmpinat de selecționerul Tite la sosirea în cantonamentul Braziliei

Neymar a dat startul petrecerii în cantonamentul Braziliei

Imediat cum a ajuns în cantonamentul Braziliei, Neymar, care în urmă cu o săptămână și-a lansat parfumul cu o reclamă TV demnă de premiile Oscar, a dat startul distracției, el intrând la un joc de teqball, un fel de tenis de masă cu o minge de fotbal. Vedeta de la Paris Saint-Germain a făcut pereche cu atacantul lui Manchester City, Gabriel Jesus, iar de partea cealaltă a fileului s-au aflat portarul ”cetățenilor”, Ederson Moraes, și fundașul de la Atletico Madrid, Filipe Luis.

Un moment inedit a avut loc în momentul în care atacantul formației Everton, Richarlinson, a aflat că se află între cei 23 de fotbaliști convocați de selecționerul Tite pentru Copa America. În vârstă de 22 de ani, vârful din Premier League se afla acasă alături de zeci de rude și urmărea anunțurea lotului, iar când și-a auzit numele a sărit în sus de bucurie și s-a îmbrățișat cu neamurile sale.

Tags: