Fotbal international

Neymar, așteptat cu brațele deschise la PSG! ”Îl vom ajuta să-şi revină”

27.07.2018 | 21:54
Neymar asteptat cu bratele deschise la PSG Il vom ajuta sasi revina

Atacantul Neymar este așteptat cu brațele deschise la Paris Saint-Germain de antrenorul Thomas Tuchel, care speră ca jucătorul să-și revină cât mai repede după eșecul înregistrat cu echipa națională a Braziliei la Campionatul Mondial din Rusia.

”Toată lumea de la club vrea să-l ajute pe Neymar să se simtă foarte bine, cât mai curând posibil, uitând ce s-a întâmplat la Mondial. Este un jucător mare, un campion, ştie cum să gestioneze victoriile şi înfrângerile. Îl vom ajuta să-şi revină”, a declarat Thomas Tuchel, conform site-ului lesechos.fr.

Neymar, așteptat cu brațele deschise la PSG: ”Avem personalități puternice”

”De multe ori cei mai buni jucători au cel mai agreabil caracter, fiindcă vor să lupte şi să câştige. E adevărat, avem nişte personalităţi puternice, dar nu-mi fac griji din cauza asta”

, a mai spus germanul Thomas Tuchel, în vârstă de 44 de ani, care a fost numit în această vară la Paris Saint-Germain.

Neymar nu a început încă antrenamentele la campioana din Ligue 1 și nu se află cu echipa în cantonament. PSG va va juca sâmbătă, la Singapore, în International Champions Cup, împotriva formației engleze Arsenal Londra, noua echipă a lui Unai Emery, fostul antrenor al parizienilor.

Neymar este așteptat cu brațele deschise la Paris Saint-Germain de antrenorul Thomas Tuchel, care speră ca jucătorul să-și revină cât mai repede după eșecul înregistrat cu naționala Braziliei la CM 2018
Neymar este așteptat cu brațele deschise la Paris Saint-Germain de antrenorul Thomas Tuchel, care speră ca jucătorul să-și revină cât mai repede după eșecul înregistrat cu naționala Braziliei la CM 2018

Neymar și naționala Braziliei au părăsit Campionatul Mondial din Rusia după înfrângerea în fața reprezentativei Belgiei, scor 1-2, în sferturile de finală. În urma acestui eșec catastrofal, starul formației ”carioca” este absent de pe lista nominalizărilor la FIFA The Best 2018.

Deși s-a vehiculat foarte mult în ultima vreme că va pleca la Real Madrid, Neymar a anunțat că va rămâne la Paris Saint-Germain și l-a elogiat pe patronul clubului, Nasser Al Khelaifi. Brazilianul speră ca sezonul viitor să fie unul mult mai bun decât cel precedent și să câștige trofee.

Întrebat despre planurile starului lui PSG cu frumoasa lui iubită, Bruna Marquezine, tatăl lui Neymar a declarat că cei doi se vor căsători. Starul brazilian și Bruna și-au început relația în 2013 și au avut de atunci și câteva perioade dificile. S-au despărțit de trei ori, dar nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt. Ultima dată când s-au despărțit, circulau zvonuri că Neymar ar dori foarte mult să se însoare, iar frumoasa lui iubită nu prea ar fi încântată de idee.

Conform presei braziliene, Neymar și iubita sa au hotărât ca nunta să aibă loc în arhipelagul “Fernando de Noronha”, dar nu au ales data.

Tags: