Neymar, atac la Barcelona. Dă clubul în judecată pentru 30 de milioane de euro!

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
31/01/2018, 15:34
Neymar, atac la Barcelona. Dă clubul în judecată pentru 30 de milioane de euro!

În 2016 brazilianul Neymar a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona, care îl lega până în 2021 de Nou Camp şi în urma căruia se stabilea clauza de eliberare în valoare de 222 de milioane de euro. În noul contract se stipula că familia Neymar urma să fie răsplătită de conducerea Barcelonei, pentru fidelitate faţă de club, cu suma de 26 milioane de euro. Nimănui nu-i trecea prin cap atunci că în vara lui 2017 Neymar avea să trădeze culorile blau-grana şi să plece la PSG, care i-a plătit clauza de eliberare. 

După ce brazilianul s-a mutat lângă Tour Eiffel tatăl fotbalistului, bazându-se pe clauza din contractul fiului cu Barcelona, a cerut conducerii catalane achitarea sumei promise, dar a primit un mare refuz, pe motiv că nu mai putea fi vorba de fidelitate, din moment ce jucătorul a părăsit clubul la prima ofertă din afară. Se părea că familia Neymar va renunţa la a mai pretinde cele 26 milioane de euro, însă Marca informează că jucătorul va da clubul în judecată şi va cere 30 de milioane euro. 

Neymar, huiduit pentru gestul de la Rennes

La Paris viaţa lui Neymar e din ce în ce mai dificilă pentru brazilian. Acesta a declarat că adversarii caută să îl provoace şi să îl lovească, nu există urmă de respect, dar şi el ştie să îi provoace prin orice mijloace. În meciul cu Rennes, din Cupa Ligii, Neymar a mai adăugat o bilă neagră la relaţia lui cu publicul, părând a accepta strângerea de mână cu un adversar, dar în ultimul moment şi-a tras mâna şi l-a lăsat pe jucătorul lui Rennes cu mâna întinsă, gest huiduit de spectatori. Neymar s-a apărat, declarând că a fost o glumă pe care o face frecvent şi cu prietenii.

Cu toate acestea, Neymar nu va pleca decât dacă va reuşi să câştige Champions League. Altminteri va rămâne cel puţin încă un sezon în vestiarul de pe Parc des Princes, spre disperarea coechipierilor, care, cu excepţia compatrioţilor Dani Alves şi Marquinhos, nu îl înghit deloc pe fiţosul sud-.american, considerând că El Matador Cavani este cu mult peste el ca şi om de echipă.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.