Transferul lui Neymar la PSG putea să fie mai ieftin! “Comportamentul lui e de vină!”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/02/2018, 19:19
Transferul lui Neymar la PSG putea să fie mai ieftin! “Comportamentul lui e de vină!”

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie în vara anului trecut. PSG a plătit 222 de milioane de euro în schimbul brazilianului, clauza de reziliere pe care o avea în contractul cu Barcelona.

Jordi Mestre, vicepreşedinte al catalanilor, a vorbit recent despre plecarea lui Neymar la PSG. Oficialul a declarat că parizienii ar fi putut să plătească mai puţin pentru a-l duce pe brazilian la echipă.

Cum ar fi putut să plece mai uşor Neymar de la Barcelona

S-a jucat cu noi de-a şoarecele şi pisica. Am ajuns în punctul în care am văzut direcţia lucrurilor şi i-am transmis ca nu vom plăti prima pentru prelungirea contractului. Nu ne-a spus nimic. Dacă o făcea, PSG ar fi putut să-l cumpere pe o sumă mai mică de bani şi ne-ar fi costat şi pe noi mai puţin să aducem înlocuitor. Comportamentul lui Neymar a dus la o inflaţie a pieţei. Am fi economisit mulţi bani şi nu ar mai fi fost atâta zgomot în presă. A fost necinsitit cu noi”, a declarat Jordi Mestre în ziarul Sport.

Vicepreşedintele celor de la FC Barcelona a susţinut că Neymar ar fi putut să plece uşor dacă ar fi venit să transmită acest lucru conducerii clubului. Dacă venea la noi şi ne spunea că vrea să plece aşa cum au făcut-o Fabregas, Pedro, Alexis Sanchez sau Mascherano, am fi ajuns la un acord. Însă nu poţi să răstorni barca de unul singur”, a precizat Mestre.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.