Fotbal international

Neymar, făcut praf înainte de derby-ul cu Marseille! “Mă irită când îl văd jucând”. Brazilianul e incert, suferind de gastroenterită

Neymar se pregăteşte de derby-ul Franţei, PSG - Olympique Marseille, programat duminică, de la ora 22:00. Înaintea meciului, unul dintre adversari a lansat un atac la adresa internaţionalului brazilian.
24.02.2018 | 09:44
Neymar facut praf inainte de derbyul cu Marseille Ma irita cand il vad jucand Brazilianul e incert suferind de gastroenterita
ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 17:20. Posibilitatea ca Neymar să nu fie pe teren la meciul cu Marseille este destul de mică, după ce brazilianul a făcut o gastroenterită la începutul weekendului, afecţiune de care abia scăpase coechipierul său Lasanna Diarra. Medicul lui PSG l-a pus pe tratament intensiv, dar antrenorul Unai Emery a declarat că şansele ca Neymar să joace sunt reduse.


Neymar este, fără doar şi poate, vedeta celor de la PSG. Internaţionalul brazilian a fost transferat în vara anului trecut, după ce parizienii le-au plătit 222 de milioane de euro, clauza de reziliere, celor de la Barcelona şi a devenit cel mai scump fotbalist din istorie.

ADVERTISEMENT

Valere Germain, atacantul lui Olympique Marseille, a oferit un interviu înainte de derby-ul Franţei şi a lansat un atac la adresa brazilianului. Atacantul a vorbit despre meciul tur, când Neymar a fost eliminat după ce a văzut două cartonaşe galbene în trei minute.

Neymar, eliminat în tur după ce l-a apludat ironic pe arbitru

“A luat cartonaşul roşu pentru că a înnebunit la meciul tur. Neymar este un jucător spectaculos, dar când îl văd la televizor mă irită. De multe ori dă impresia că nu este fericit să fie acolo. Este normal ca în anumite momente să primească lovituri”, a declarat Valere Germain pentru SFR Sport.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, terminat la eglitate, scor 2-2, Neymar a primit două cartonaşe galbene în trei minute. Internaţionalul brazilian a fost eliminat după ce şi-a împins unul dintre adversari şi l-a aplaudat ironic pe arbitrul partidei.

Tags: