Sport

Nu-i pasă de accidentare! Neymar, chef cu muzică și poker după ce „s-a rupt” în meciul cu St. Etienne

Neymar nu se dezminte. În ciuda accidentării grave suferite în meciul cu St. Etienne, starul lui PSG a petrecut până în zori alături de un DJ celebru.
30.11.2021 | 08:21
Nui pasa de accidentare Neymar chef cu muzica si poker dupa ce sa rupt in meciul cu St Etienne
ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță de momentul în care s-a accidentat grav și a părăsit terenul în lacrimi, Neymar a luat parte la un chef de zile mari, cu muzică, shisha (n.r. pipă cu apă) și poker din plin, alături de bunul său prieten, DJ Jottape. Acesta este și cel care l-a dat de gol, printr-un scurt videoclip publicat în zorii zilei, pe rețelele de socializare.

În tot acest timp, oficialii lui PSG așteptau cu sufletul la gură verdictul  medicilor. Primele investigații au indicat o entorsă la glezna stângă, dar severitatea ei va fi stabilită astăzi, în urma unui control mult mai amănunțit. Cel mai probabil, recuperarea se va întinde pe parcursul a șase săptămâni.

ADVERTISEMENT

Neymar, petrecere de pomină cu muzică și poker imediat după accidentare. Bunul său prieten l-a dat de gol

Contrat dur de Yvann Macon în ultimele minute ale meciului câștigat de echipa sa, scor 3-1, pe terenul celor de la St. Etienne, Neymar și-a răsucit glezna și a fost scos cu targa de pe teren. Nici măcar accidentarea nu l-a putut face, în schimb, să renunțe la vechile obiceiuri.

Stau mărturie imaginile publicate la primele ore ale dimineții – când petrecerea era încă în toi – de bunul său prieten, DJ Jottape. Acesta a fost responsabil cu muzica, în timp ce restul invitaților s-au distrat pe cinste jucând poker și fumând narghilea.

ADVERTISEMENT

Știu să am grijă de mine, am cu mine un kinetoterapeut și un preparator fizic timp de 24 de ore, pentru ce? Degeaba? Trebuie să fiu taxat pentru ce fac pe teren, dar nu pentru ce fac în afara lui, nu permit.

M-am înșelat deja de mai multe ori, dacă aș putea schimba unele lucruri, evident că aș lua și alte decizii. Dar maturitatea vine în timp, nu înseamnă că dacă ai 30 de ani ești perfect matur”, declara Neymar, nu cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a debutat la PSG: „Este foarte bine să joc din nou”

La polul opus, Sergio Ramos s-a refăcut complet după accidentarea care l-a ținut mai bine de patru luni în afara terenului și a bifat primul meci pentru PSG. Imediat după fluierul final, acesta s-a declarat încântat de revenire și a dat asigurări că va face totul pentru a avea parte de un sezon cât mai bun.

M-am simțit foarte bine. Sunt foarte fericit cu acest rezultat. Au fost niște luni dificile. Este foarte bine să joc din nou. M-am descurcat foarte bine. Mă bucur că am putut să ajut, să câștigăm, să îmi aduc aportul la echipă. Sper că voi avea un sezon bun.

ADVERTISEMENT

Nu este nevoie să mai explic eu cine este acest jucător, toată lumea îl cunoaște. Știm cum poate ajuta echipa. Suntem într-un proces în care ne cunoaștem unul pe celălalt.

Construim un grup. Într-o mașinărie mare este nevoie de timp, mai ales pentru a ne cunoaște, pentru a ne înțelege unul pe celălalt și pentru a da tot ce avem mai bun”, a declarat starul spaniol, imediat după fluierul final.

ADVERTISEMENT
Tags: