Fotbal international

Neymar continuă scandalul de rasism: „Te-am făcut celebru!” / „Părinții mei m-au învățat să scot mereu gunoiul”

14.01.2021 | 17:45
Neymar continua scandalul de rasism Team facut celebru  Parintii mei mau invatat sa scot mereu gunoiul
ADVERTISEMENT

Scandalul de rasism dintre Neymar și Alvaro Gonzalez, de la finalul meciului PSG – Marseille (0-1), din septembrie 2020, continuă și acum pe social media.

Echipa lui Mauricio Pochettino a câștigat Supercupa Franței, cu Marseille, scor 2-1, dar duelul a continuat pe Twitter, mult după fluierul final al arbitrului.

ADVERTISEMENT

Neymar și Alvaro Gonzalez au fost adversari pentru prima dată după scandalul de rasism de anul trecut, și, după câteva clinciuri aprinse în timpul partidei, au avut un dialog pe măsură de la distanță.

Neymar, ironii la adresa lui Alvaro Gonzalez, după ce PSG a luat Supercupa Franței

Superstarul brazilian a dat startul atacurilor cu o postare pe Twitter la adresa fotbalistului lui Marseille, dar replica ibericului nu a întârziat să apară: „Părinții mei m-au învățat să scot mereu gunoiul. Haide, OM!”, a fost mesajul scris de acesta, care însoțea o fotografie în care l-a prins de cap pe Neymar, la un duel din Supercupa Franței.

ADVERTISEMENT

Alvaro Gonzalez, replică pe măsură pentru Neymar: „Când o persoană este mai puțin inteligentă decât tine, e foarte ușor de depășit”

Imediat, „decarul” lui Paris Saint-Germain l-a atacat din nou pe fundașul spaniolȘi ai uitat cum este să câștigi titluri. Apărătorul lui O.M. nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie cu Pele și cele trei Cupe Mondiale câștigate, însoțită de un mesaj ironic la adresa lui Neymar: „Vei rămâne mereu în umbra regelui”.

La cinci dimineața, Neymar a pus capăt bătăliei virtuale și i-a mai transmis doar atât lui Alvaro Gonzalez: „Și tu umbra mea, te-am făcut celebru”.

ADVERTISEMENT

Deși nu a mai răspuns pe Twitter, Alvaro Gonzalez și-a expus punctul de vedere și în presa din Spania: „După cum ați văzut, provocările continuă. În cele din urmă, fiecare este caracterizat de acțiunile sale.

Mi-am păstrat calmul și el a mai scris pe Twitter. Când o persoană este mult mai puțin inteligentă decât tine, este foarte ușor de depășit în multe domenii ale vieții”, a fost mesajul fotbalistului de la Marseille, conform AS.

ADVERTISEMENT