Fotbal intern

Neymar, criticat în România! ”Se uitau la el ca la o prințesă”

03.07.2018 | 08:46
Neymar criticat in Romania Se uitau la el ca la o printesa

Atacantul echipei naționale a Braziliei, Neymar, a fost criticat în România, după meciul împotriva Mexicului, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Helmuth Duckadam a fost nemulțumit de faptul că starul de la Paris Saint-Germain a simulat prea mult.

”Pe mine m-a mirat decizia arbitrului. Toată lumea se uita la el ca la prințesa nu știu de unde să vadă ce a pățit Neymar. Dar el era afară. Nu a dat nici galben, nici roșu și toată lumea se uita”, a spus oficialul FCSB în cadrul unei emisiuni televizate.

Atacantul brazilian neymar a fost criticat de Helmuth Duckadam pentru simulările din meciul cu Mexic de la CM 2018
Atacantul brazilian neymar a fost criticat de Helmuth Duckadam pentru simulările din meciul cu Mexic de la CM 2018

Neymar, criticat după meciul Brazilia – Mexic 2-0

În minutul 71 al partidei care s-a disputat pe stadionul “Cosmos Arena” din Samara, Neymar a fost în centrul unei faze incredibile. Starul brazilian se afla în afara terenului, după un duel cu unul dintre adversari. Miguel Layun a încercat să ia mingea ţinută de Neymar, iar fundaşul dreapta al mexicanilor l-a călcat pe brazilian, pe glezna dreaptă. Imediat după ce a fost lovit, atacantul de 26 de ani a început să ţipe de durere, iar brazilienii au cerut un cartonaş roşu. Arbitrul Gianluca Rocchi nu i-a acordat lui Layun nici măcar cartonaşul galben.

La finalul întâlnirii, selecționerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, a lansat o adevărată tiradă la adresa lui Neymar, despre care a spus că este rușinos ce a făcut pe teren. Superstarul brazilian a fost dojenit de și de selecționerul său, Tite.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce a învins Mexic, scor 2-0, luni, la Samara. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Neymar și Firmino. În sferturi, brazilienii vor întâlni selecționata Belgiei, vineri, de la ora 21:00, la Kazan. Belgia a învins dramatic Japonia, cu 3-2, marcând golul victoriei la ultima fază. Mai mult, europenii au revenit după ce au fost conduși cu 2-0.