Fotbal international

Neymar, cuvinte de nereprodus la adresa iubitului mamei sale. Starul brazilian reclamat de o organizație LGBT

09.06.2020 | 21:45
Neymar cuvinte de nereprodus la adresa iubitului mamei sale Starul brazilian reclamat de o organizatie LGBT
ADVERTISEMENT

Starul echipei PSG, Neymar, are mari probleme în Brazilia, după ce i-a adresat cuvinte de nereprodus iubitului mamei sale.

Neymar, cuvinte de nereprodus la adresa iubitului mamei sale

Mama lui Neymar, Nadine Goncalves (52 de ani), are o relație amoroasă cu un tânăr model brazilian cu 30 de ani mai tânăr, dar momentele tensionate dintre cei doi au început să fie din ce în ce mai dese.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, care citează presa spaniolă, Neymar l-ar fi insultat și amenințat pe iubitul mamei sale și totul a culminat cu o replică în care a lăsat să se înțeleagă că Tiago Ramos (23 de ani) ar fi bisexual.

Pentru aceste jigniri, o organizație LGBT l-a reclamat pe fotbalistul lui PSG autorităților din Brazilia. Mai mult, Neymar l-ar fi amenințat pe Tiago că ”îi îndeasă o coadă de mătură în fund”.

ADVERTISEMENT

Nadine Goncalves și Tiago Ramos și-au recunoscut controversata relație

Mass-media scrie despre un adevărat scandal în paradisul mamei lui Neymar. Şi pentru ca lucrurile să ia o întorsătură şi mai urâtă, iubitul a ajuns de urgenţă la spital şi a avut nevoie de 12 copci!

Aici versiunile sunt împărţite. Un vecin susţine că a auzit cum Tiago Ramos înjura şi mama lui Neymar plângea, după care bărbatul ar fi ajuns la spital cu tăieturi serioase la braţ, fiind tratat de medici.

ADVERTISEMENT

Nadine Goncalves susţine că iubitul ei s-ar fi tăiat într-o masă de sticlă, care s-a spart în urma scandalului produs între cei doi, dar fără a fi fost vorba de vreun act de violenţă la mijloc.

Nadine Goncalves și Tiago Ramos și-au recunoscut controversata relație în urmă cu o lună și jumătate. Între timp, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă, însă s-au împăcat la scurt timp după.

ADVERTISEMENT

Tiago Ramos, iubitul mamei lui Neymar, este un renumit model masculin în Brazilia. Tânărul joacă și fotbal, la nivel amator, iar idolul său e chiar starul lui PSG: ”E mereu o onoare să petrecem timp împreună”.

ADVERTISEMENT
Tags: