Sport

Neymar, decizie contestată de mulți fani. Pe cine susține starul lui PSG la alegerile prezidențiale din Brazilia

Neymar a postat un clip pe Tik Tok în care își arată susținerea față de Jair Bolsonaro la alegerile prezidențiale din Brazilia.
01.10.2022 | 10:11
Neymar decizie contestata de multi fani Pe cine sustine starul lui PSG la alegerile prezidentiale din Brazilia
Neymar, 30 de ani, este al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei, după legendarul Pele, cu 75 de goluri în 121 selecții. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar a început lansat în noul sezon în Ligue 1, unde domină în topul marcatorilor, cu opt goluri înscrise în primele opt runde, cu unul mai mult decât Kylian Mbappe.

Neymar, la doar două goluri de recordul lui Pele

Totodată, starul lui Paris Saint-Germain este jucătorul cu cea mai bună medie a notelor primite la meciurile din campionat din partea jurnaliștilor cotidianului francez L’Equipe.

ADVERTISEMENT

În același timp, Neymar strălucește și în naționala Braziliei pe care visează să o conducă spre primul titlu mondial din ultimii 20 de ani.

În ultimele patru partide amicale în tricoul Selecao, disputate în iunie și septembrie, el a marcat patru goluri și mai are nevoie de doar două reușite pentru a egala recordul absolut în reprezentativa Braziliei, deținut de Pele.

ADVERTISEMENT

Neymar îl sprijină pe actualul președinte Jair Bolsonaro

Cu toate acestea, Neymar și-a atras și unele antipatii prin decizia de a-l susține pe controversatul Jair Bolsonaro la alegerile prezidențiale din Brazilia, care vor avea loc duminică, 2 octombrie.

Bolsonaro este președintele Braziliei din 2019 și candidează din partea extremei dreapta, fiind foarte criticat pentru numeroase probleme care au afectat cea mai mare țară din America de Sud.

ADVERTISEMENT

Neymar nu s-a sfiit să își arate sprijinul față de Bolsonaro în mod public. Fotbalistul de 30 de ani a postat un videoclip pe canalul său de Tik Tok, unde fredonează o melodie spre gloria președintelui actual.

 

Victoria lui Bolsonaro în alegeri ar fi o mare surpriză

Iar fiul lui Jair Bolsonaro a preluat clipul și l-a difuzat mai departe pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Totuși, nu pare suficient pentru a câștiga alegerile întrucât ultimele sondaje îl dau favorit pe Lula, nimeni altul decât predecesorul lui Bolsonaro în funcția de șef al statului brazilian.

ADVERTISEMENT

Un eventual triumf al lui Jair Bolsonaro ar fi privit ca o mare supriză. Neymar își va putea exercita dreptul de a vota după meciul de sâmbătă al lui PSG, care primește vizita lui Nice pe Parc des Princes.


(P) Cota NETBET la PSG – Nice: 4,30 este cota pentru “Neymar înscrie două sau mai multe goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT